Care este your next move când începe sezonul rece? Să te cuibărești în casă la căldură sau să te bucuri de un stil de viață la fel de dinamic ca întotdeauna?  Rămâi la fel activ, cu aceeași poftă incredibilă pentru experiențele cool & urbane, care îți fac fiecare zi surprinzătoare și incredibilă. Doar trebuie să găsești jacheta potrivită care să îți fie alături în toate aventurile. Și această jachetă există: jacheta puffer Alaska.

BIG ON VOLUME, EVEN BIGGER ON STYLE

Temperaturi scăzute nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri în privința stilului. Poți să îți construiești outfit-uri la fel de cool ca și până acum, atât timp cât ai geaca potrivită. Și această jachetă o găsești în cea mai recentă colecție Tommy Jeans. Este o colecție în care vei întâlni Brooklynul și cultura sa plină de viață și tinerească transformate în destinația creativă a acestui sezon. Jucându-se cu codurile clasice ale stilului preppy dar într-o viziune modernă, colecția oferă o nouă sensibilitate ținutelor de stradă.

Produsul vedetă al acestei colecții este emblematica jacheta puffer Alaska, disponibilă în mai multe variante de culori și imprimeuri, toate cu aceeași funcționalitate imbatabilă: confort termic optim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Varianta cu imprimeu checkboard, din poliester 100% reciclat, regular fit, este disponibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu o ușoară diferențiere cromatică a nuanței de verde. Ambele variante au guler înalt și glugă cu cordon, detașabilă, fiind la fel de sylish și ușor de integrat în mai multe tipuri de outfit-uri.

O alternativă de asemenea eco friendly pentru femei este jacheta puffer cu imprimeu din nou checkboard, doar că de data aceasta carourile sunt înlocuite de logo-ul Tommy Jeans, în nuanțe de alb și negru.

Vestea bună pentru cele care preferă o jachetă lungă este că acest tip de haină este realizată și în varianta palton puffer , alb sau negru. Își păstrează toate atributele atât estetice cât și funcționale și de asemenea este sustenabilă, fiind tot din poliester 100% reciclat.

În orice formă, culoare, ai alege-o jacheta puffer Alaska este o piesă statement pentru acest sezon, oferind în egală măsură stil și confort.

Descoperă toate modelele de jachete pe tommy.com sau în magazinele TOMMY JEANS din România în Parklake Shopping Center și Mega Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri