Fresh, interactiv și ușor de utilizat, noul site web Sarkk invită vizitatorii să exploreze lumea unei companii inovatoare și moderne și activitatea sa comercială puternică pentru cele două mărci de modă de top pe care le reprezintă, Tommy Hilfiger și Calvin Klein.

Parcurgând conținutul său uimitor, vizitatorii au șansa de a afla totul despre istoria, misiunea și viziunea companiei, cele mai recente știri și oportunități de carieră. Conținutul va fi actualizat constant cu informații utile, buletine informative și anunțuri ale companiei în secțiunea de știri.

Noul design extraordinar, creat de Day6 Advertising, reflectă prezența semnificativă a SARKK în Grecia, Cipru, România, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. În plus, site-ul evidențiază strategia omnichannel a companiei prin rețeaua sa largă de magazine de vânzare cu amănuntul și servește ca un instrument important pentru interconectarea cu toate e-shops-urile companiei. De asemenea, opțiunea de navigare este disponibilă în limba greacă, engleză, română și bulgară, facilitând accesul vizitatorului.

Într-o lume digitală cu peste 1 miliard de site-uri web, noul site SARKK iese în evidență și devine destinația online supremă.

Explorați noul site web la: sarkk.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri