26 Octombrie 2022 publicat în Moda 2 share-uri

Paltonul peacoat are un design emblematic și de-a lungul timpului a fost constant reinterpretat. Este un palton care oferă o eleganță aparte prin croiala specifică a gulerului supradimensionat și creează siluete elevate, perfect proporționate. Confecționarea acestui tip de palton din lână, oferind astfel un confort termic extraordinar, continuă să fie una dintre caracteristicile esențiale.

În spatele acestui item, care astăzi prezintă un aspect contemporan și este ceea ce se numește piesă staple, există o istorie care nu are de-a face cu moda. În primul rând, haina peacoat, la început, a fost dedicată bărbaților, mai exact marinarilor. Cu origini disputate, o părere care reapare des este că haina peacoat a apărut pentru prima dată, cu peste 300 de ani în urmă, la marinarii danezi și era realizată dintr-o lână densă, în culoarea bluemarin.

În varianta modernă, paltonul peacoat se găsește într-o varietate de culori și finisajele sunt cele care oferă un twist cool.

Nu este deloc surprinzător faptul că un designer precum Tommy Hilfiger, care întotdeauna a căutat acea intersectare a clasicului cu modernul, aducând o nouă perspectivă asupra sensibilității prep, introduce în colecțiile TOMMY HILFIGER Toamna 2022 paltonul peacoat. Explorând noi coduri prin imperfecțiunile perfecte ale stilului vestimentar, acest palton se înscrie în linia pe care cele mai recente colecții ale brand-ului american le urmează: reinterpretarea modelelor și detaliilor tradiționale, a culorilor emblematice și a pieselor istorice, care sunt combinate pentru o abordare modernă și senzuală a esteticii varsity.

Produsul hero este paltonul peacoat relaxed fit all-over monogram, realizat din lână și amestec de cașmir, într-o cromatică tomnală de khaki/ecru, cu o croială scurtă, relaxed fit. Un palton pe care îl poți purta în diverse momente ale zilei, în funcție de layering-ul pe care îl incluzi în outfit-ul tău. Vei fi inevitabil în centrul atenției, cu un look emblematic și urban - chic. Imprimeul all-over cu noua monogramă Tommy Hilfiger, realizată în colaborare cu designer-ul Fergus Purcell, oferă twist-ul necesar pentru o ținută atemporală, incredibil de cool.

Dacă preferi o cromatică mai puternică, cu siguranță te vei simți bine în paltonul peacoat th monogram double breasted, în culoarea eccentric magenta. Este realizat din amestec de lână, regular fit, cu finisaje simple și elegante - nasturii argintii, placă cu noua monogramă Tommy Hilfiger pe piept, placă cu steagul brand-ului pe mâneci. Dacă vrei să obții un look delicat, feminin și jucăuș în același timp, acest palton este un item perfect.

Un alt tip de palton peacoat din colecțiile Tommy Hilfiger, potrivit pentru vremea răcoroasă, atunci când vrei să creezi ușor un look chic și elevat este cel oversized prep check. De asemenea, confecționat din amestec de lână, această haină surprinde prin imprimeul în carouri multicolore, extrem de versatil, cu o croială elegantă care oferă o abordare șic a moștenirii americane.

Nu putea să lipsească un palton peacoat lung, realizat din amestec de alpaca, într-un roșu statement, specific brand-ului. Regular fit și cu detalii rafinate, styling-ul pentru acest palton poate fi creativ și variant, în funcție de stilul pe care alegi să-l abordezi. Prin accesorizarea potrivită, poți obține un look atât casual - sport, cât și unul elegant.

Descoperă toate variantele de paltoane peacoat pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume - prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri