Nu dai gres cu roz, verde sau galben, chiar si neon daca se poate. Se poarta foarte mult costumele colorate, fie ca au pantaloni scurti sau lungi, dar in mod special sacoul colorat este clar un must have in aceasta vara!

Ioana Cristodoru, fashion stylist Vanilla Days, ne dezvaluie cateva secrete pentru a ne construi o garderoba perfecta vara aceasta: piesel versatile, usor de combinat, in care ne vom simti confortabil si la moda.

Tendintele anului 2022 sunt pline de culoare!

Cat mai colorate si cat mai aprinse, pline de viata si bucurie. Probabil aceasta tendinta vine si in urma perioadei in care am stat in case, nu am socializat atat de mult, si ne-au lipsit serile in care ne pregateam tinutele pentru socializare. De aceea manifestam o dorinta arzatoare de a ne bucura de viata in cel mai frumos mod, adica prin culoare. Nu dai gres cu roz, verde sau galben, chiar si neon daca se poate.

Se poarta foarte mult costumele colorate, fie ca au pantaloni scurti sau lungi, dar in mod special sacoul colorat este clar un must have in aceasta vara!

Insa, in mod general valabil, in fiecare vara, raman la putere tinutele albe, diafane, in care ne simtim ca niste printese.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Toate acestea insotite de pantofii potriviti. Tenta de joaca din tinuta poate fi data chiar de pantofi. De exemplu, tinutele vestimentare albe pot fi insotite de o pereche de pantofi colorata pentru a fi in tendintele acestei veri. La fel de mult in aceasta vara si-au facut aparita sandalele mai pretioase, care au barete doar din cristale. Toate acestea in diferite forme, culori, pentru a se ridica la pretentiile oricarei zane.

Cele 5 piese care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta vara aceasta:

1. Sandalele cu cristale – argintii sau aurii;

2. Sacoul in culori uni, dar puternice;

3. Tinuta alba, accesorizata chiar cu un top crem – aceasta combinatie de culori ofera un look mai pretios;

4. Geanta uni – putem opta pentru geanta in culori puternice sau cea intr-o culoare de nude, mai versatila decat cea in culori puternice;

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!
5. Pantalonii evazati.

Recomandari pentru tinuta office de vara

Indiferent de ocazia de business, nu poti da gres cu o tinuta office in colorit alb-crem. La birou putem jongla cu tinutele usor colorate, de tipul celor de roz prafuit, menta, galben pai, alaturi de o camasa dintr-o matase alba. Foarte importante sunt materialele alese pentru tinutele office, deoarece trebuie sa ne ofere si comoditate, dar si de prestanta. De aceea este recomandat sa folosim materiale pretioase, naturale precum inul sau matasea. Un alt material usor de integrat este vascoza naturala.

Daca mediul business in care ne aflam este permisiv in privinta culorilor, putem opta pentru o tinuta cu o bluza si sacou albe si o fusta colorata, de exemplu roz.

Mult mai usor este sa dam acel “je ne se quoi” tinutei prin pantofi. Pantoful, in tinutele office, este acel obiect pe care il putem folosi ca pe o arma secreta si fatala. Putem iesi din tipare la o astfel de tinuta cu un stiletto roz, galben, cu funda supradimensionata sau alte accesorii care atrag atentia.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Ce purtam la o iesire in oras?

In primul rand este foarte important locul unde se intampla iesirea.

Daca mergem in parc, sau poate la un concert in aer liber, vom opta pentru o tinuta lejera, in care sa putem plimba sau dansa. Chiar daca stilul nostru este unul mai office, o pereche de pantaloni scurti, cu adidasi, un tricou alb si un sacou aruncat ne poate face sa iesim din anonimat.

In schimb, daca iesirea este la un restaurant, ne putem imbraca in rochite diafane, in combinatie cu o pereche de pantofi accesorizata cu cristale.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri