18 Ianuarie 2022 publicat în Moda 5 share-uri

Chiar dacă nu sunt atât de purtați precum cerceii obișnuiți, cerceii tip ear cuff (sau cerceii manșetă, cerceii pe ureche) se numără printre tendințele anului și cu siguranță sunt o modalitate originală și fabuloasă de a arăta uimitor și a opta pentru un look inedit. Dacă vrei să încerci acest tip de cercei, am pregătit pentru tine câteva modele de cercei tip pe ureche care să îți servească drept inspirație și să te îndrume în a-ți găsi modelul preferat și potrivit pentru tine. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Nu este într-adevăr ușor să porți acest tip de cercei și poți cădea în capcana purtării lor inadecvate (un model foarte decorativ, de exemplu, ar putea să eclipseze eleganța unei ținute), însă reprezintă cu siguranță un accesoriu special, statement, care îți poate pune frumusețea și personalitatea într-o nouă lumină și îți poate completa ținuta într-un mod unic.

Dacă vrei să încerci acest tip de cercei, am pregătit pentru tine câteva modele de cercei tip pe ureche care să îți servească drept inspirație și să te îndrume în a-ți găsi modelul preferat și potrivit pentru tine. De regulă, este suficient UN SINGUR CERCEL de acest tip pentru a nu cădea în greșeala lui “prea mult” și a se integra într-o asimetrie vestimentară seducătoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Acești cercei tip ear cuff există astăzi într-o varietate infinită de modele, de la forme simple și minimaliste care se agață grațios de lobul urechii până la modele elaborate și sofisticate care acoperă întreg lobul urechii. Se poartă anul acesta cerceii ear-cuff cu perle false, cei asimetrici, cei decorați cu pietre mici sau bijuterii în miniatură, cei care imită silueta șarpelui, cerceii manșetă cu aripi, cei care se prind de lobul urechii și se revarsă după ureche în lanțuri curgătoare, cei cu patternuri sau printuri geometrice (dungi, carouri, pătrate) și cei de inspirație florală care, bineînțeles, nu se vor demoda niciodată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri