Alertă de fashion 2022: Mănușile de Operă elegante sunt accesoriul suprem al momentului! Modele demne de o regină

13 Ianuarie 2022 publicat în Moda 64 share-uri

Mănușile de operă, de dimensiuni lungi, suficient cât să acopere trei sferturi de braț, sunt în centrul atenției de ceva sezoane. În ultima vreme însă, trendul lor a căpătat o mare amploare și au devenit un accesoriu de efect, ultrapurtat și adorat chiar și pentru vedetele de pe covorul roșu.

DA, mănușile lungi, de gală, sunt în vogă în 2022 și le vom întâlni pretutindeni. Și la urma urmei, este un trend căruia îi spunem bun venit din toată inimă căci ne amintește de eleganța iconică a lui Audrey Hepburn sau a lui Marilyn Monroe. Grace Kelly, Jacqueline Kennedy Onasis sau Sarah Jessica Parker sunt și ele cunoscute ca fiind purtătoare ale elegantului și nobilului accesoriu și ale unor ținute regale.

Mai mult, tradiția mănușilor elegante cunoaște o istorie mai veche decât ne-am fi așteptat și istoricii ne arată că erau purtate și în timpul dinastiilor faraonilor egipteni, ele având și o anume conotație socio-economică. Atunci când acestea erau opulente, ele desemnau o persoană bogată, care juca un rol important în societate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alertă fashion pentru toți iubitorii de denim: BLUGII AMPLI, trendul de bază al primăverii! 10 modele de jeanși largi Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Astăzi, mănușile de gală reprezintă un accesoriu distins, nemuritor și clasic, dar pe care îl puteți stiliza și updata în multiple feluri moderne și contemporane astfel încât să creați un look special și ultrasic. Pe scurt, în anul 2022 mănușile lungi de operă pot fi purtate de oricine și vin într-o varietate de materiale, cu diverse printuri și culori. Fie că le preferați pe cele din dantelă feminină, catifea bogată, din tul (pentru un efect puternic și disco-like puteți încerca mănuși colorate din tul, în degrade) sau din voaluri transparente și misterioase, fie că le doriți simple sau împodobite cu volane sau mici detalii precum nasturi sau funde, albe, negre, nude, roșii sau în diverse culori (chiar în animal prinț), există o pereche de mănuși de gală pentru oricine. Sunt în tendințe și mănușile de opera în ton cu nuanța rochiei sau a ținutei, care se integrează subtil în vestimentație.

Îți doresc timp… Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Regăsim mănușile de operă și în varianta lor clasică, dar ocazional și în varianta mai scurtă, păstrându-și însă aceeași alură a eleganței. Le puteți transforma și într-un accesoriu perfect pentru petreceri și atunci puteți opta pentru o variantă mai îndrăzneață de mănuși, poate chiar din material metalic auriu sau argintiu. Iar ca impactul să fie total, puteți veni și cu cireașa de pe tort: brățări masive suprapuse peste ele la încheieturi sau inele opulente, statement.

Și mănușile lungi din imitație de piele, deși nu sunt fabricate din materiale prețioase sau diafane ca surorile lor de seară, pot fi extrem de feminine și elegante. Sunt inspirate din patternul surorilor lor clasice, dar au acele accente chick-rock care le metamorfozează într-un element îndrăzneț și de impact.

Foto: Red Umbrella and Donkey /Shutterstock

Foto: Dmitry_Tsvetkov /Shutterstock

Foto: Victoria Chudinova /Shutterstock Foto: William Moss /Shutterstock Foto: Kravets Misha /Shutterstock Foto: LightField Studios /Shutterstock Foto: Nelia L /Shutterstock Foto: Ekateryna Zubal /Shutterstock Foto: MariyaL /Shutterstock Foto:Ironika /Shutterstock Foto: Tattoboo /Shutterstock Foto: Veronika Ryzhankova /Shutterstock Foto: Alones /Shutterstock Foto: Pixel-Shot /Shutterstock Foto: PIXbank CZ /Shutterstock

Foto fr si main: iiiphevgeniy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri