Hanoracele au încetat de mult să fie asociate cu îmbrăcămintea pentru antrenament. Confortul, senzația de a fi înfășurate după îmbrăcare și moliciunea le fac pe femei să-și dorească să le poarte în fiecare zi. Acest lucru poate fi văzut nu doar pe străzi, ci și dovedit de deciziile designerilor care optează din ce în ce mai mult pentru combinații cândva controversate.

Hanoracele domnesc și ele printre fashioniste și au intrat definitiv în clasicele street style. Astăzi vom răspunde la întrebarea cum să modelăm hanoracele sport pentru femei pentru a obține cel mai la modă set în stilul de înaltă modă.

Hanorace sport din cinci moduri pentru femei - pe care o vei alege?

Nimic nu te împiedică să porți un hanorac cu pantaloni de trening, folosindu-l doar acasă sau ca îmbrăcăminte sport. Cel mai important lucru este să te simți bine în stilul tău - nu trebuie să încalci convențiile pentru a-l atinge! Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea modalităților de a oferi hanoracului dvs. un nou caracter sau sunteți în căutarea hanoracului perfect pentru stilul la modă, citiți mai departe. Iar pentru promoții, mergi la Ozonee - acolo vei găsi cele mai bune prețuri: https://ozonee.ro/rum_m_Femei_Hanorace-5020.html

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

1. Sub o haină sau o jachetă elegantă

Hanorac cu glugă sau fără, supradimensionat sau mulat, uni sau cu imprimeu retro - poți alege în funcție de nevoile și preferințele tale. Completați-vă aspectul cu o jachetă (de preferință într-o mărime mai mare) sau o haină clasică de iarnă, o geantă de mână elegantă (de exemplu, pe un lanț la modă) și trabucuri sau blugi. Încălțămintea? Se vor potrivi bine sneakersy sau chiar tocurile înalte vor funcționa la fel de bine! Merită să experimentați, deoarece un astfel de set este o alegere perfectă și incredibilă de convenabilă în fiecare zi.

2. Mini și maxi - hanorac și pantaloni scurți oversize

Găsește un mod nou: alege un hanorac supradimensionat pentru a-l echilibra cu pantaloni scurți sau o fustă mini. Modelele de denim sau modelele din țesătură netedă se vor potrivi, dar poți alege un stil cu gheara și poți alege o jachetă mini de piele pentru hanorac. Acest set se va potrivi cizme grele precum și sneakersy, dar si adidasi traditionali sau adidasi slip-on.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

3. Stil Lady Di - hanorac sport și cicliștii

Prințesa Diana este o iconiță de stil incontestabilă, iar combinația ei iconică de un hanorac sport oversize cu cicliștii în multe culori cucerește din nou inimile fashionistelor. Hanorace fără glugă în stil Lady Di, cu pantofi de ciclism colorați, muliați, adidași albi sau adidași clasici și ochelari de soare. Avea mereu la ea o posetă din stofă sau un model din piele mai elegant. Apropo de Diana, Ducesa a purtat de bunăvoie hanorace sub jachetă, optând pentru accesorii: șapcă de baseball și cizme de cowboy.

4. Combinație neobișnuită de hanorac și fustă aerisită

Este timpul pentru cea mai rară, dar extrem de eficientă și la modă combinație. Un hanorac ușor supradimensionat sau un model cu croi scurt creează un set grozav cu o fustă plisată din material aeris sau... cu o rochie din mătase, satin, în stil lenjerie. Bloggerii și instagramerii sunt dornici să completeze un astfel de stil cu cizme mai grele și șosete la gleznă vizibile.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

5. Cheeky clasic - hanorac și blugi cu găuri

O combinație clasică la care merită să revenim în fiecare zi este un hanorac și blugi cu abraziuni și găuri făcute din fabrică. Preferi alti pantaloni? Nici o problema! În prezent, se concentrează cu nerăbdare pe modele mai largi de blugi mom. În combinație cu un hanorac, vor crea un aspect unic chiar din anii 90.

Sursa foto: ozonee.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri