Atunci când alegem paltoane, jachete sau geci bărbați pentru iarnă, principalul lucru este să ne gândim atât la utilitatea pe care i-o vom oferi, cât și la culorile care se potrivesc cel mai bine garderobei și stilului nostru. În acest fel, ne asigurăm că această geacă de iarnă bărbați este cât mai funcțională și durabilă în timp.

Cu mult timp în urmă, geaca de iarnă bărbați a încetat să mai fie doar o sursă de căldură pentru a deveni un fenomen cultural în toată expresia sa, cu nuanțele sale stilistice și sociale, precum și cu o lungă istorie. În Rusia antică, hainele folosite pentru iarnă erau unul dintre cele mai esențiale accesorii pentru garderobă. Îmbrăcămintea care era cea mai populară și căutată la acea vreme era kozhuh, care era o haină lungă până la călcâi, care era făcută cu aproximativ nouă bucăți de piele de oaie tăbăcită și cu un guler lung care se ridica pentru a reține căldura. Bine cunoscute erau și hainele Dojá, caracterizate prin faptul că sunt haine realizate din piele de vițel și cu păr pe exterior. Și în sfârșit era tulupul, o haină largă și lungă, făcută din piele de iepure sau de oaie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Gecile pentru sezonul de iarnă sunt cunoscute și sub denumirea de paltoane și sunt piese vestimentare care au un stil cu adevărat autentic. Inspirația pentru aceste geci bărbați vine dintr-o piesă vestimentară care a creat istoria vestimentară cu liniile sale ascuțite și bineînțeles, prezența a nenumărate detalii, un design care reînnoiește complet și reinterpretează decenii de moda bărbătească și feminină. O geacă de iarna bărbați se remarca prin caracteristicile ei, cele mai dinamice, confortabile si avansate din lume, și ajută să te pregătești pentru a face față oricărui tip de situație, întotdeauna cu încredere și protecție.

Utilizare principală: Consumatorii ar trebui să aibă în vedere că acest tip de geacă de iarnă bărbați este conceput în principal pentru iarnă, deci dacă trăiești într-o zonă caldă sau este sezonul verii, cu siguranță nu o vei putea utiliza.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Cele mai căutate stiluri: în prezent există multe modele pe piață, care zi de zi se reinventează printre cele mai căutate stiluri de geci bărbați de iarnă, găsim stilul marin care se caracterizează prin rigoare, și prin țesătură care este lână groasă. Putem găsi și altele precum, de exemplu, de tip militar care asigură o potrivire excelentă corpului și o mare protecție împotriva frigului. În sfârșit, avem jachete căptușite care datorită țesăturii sunt destul de confortabile, rezistente și protejează de temperaturile scăzute, nu doar de ploaie, ci și de ninsoare. Gecile impermeabile, denim și shearling completează lista celor mai căutate.

Tipul de material: acest aspect joacă un rol fundamental în alegerea unei geci de iarnă bărbați, deoarece în funcție de tipul de material, putem ști dacă va fi rezistentă, confortabilă și dacă oferă cu adevărat protecție. În funcție de materialul din care este realizat, prețul poate fi mai mare. Dacă ideea ta este să ai o haină care să te ferească de frig, caută variantele cele mai confortabile, fără să te uiți la preț ci mai degrabă la calitatea piesei vestimentare.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Culoare: În prezent există multe modele care oferă o mare varietate de culori care merg de la cele mai închise la cele mai deschise tonuri de culoare, dar acest lucru poate afecta și modul în care este completată cu alte piese vestimentare. Cel mai recomandat este întotdeauna să alegeți între tonuri de culoare neutre. Acestea sunt perfecte pentru a se combina cu orice culoare și îti vor oferi mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a folosi geaca cu alte piese vestimentare din garderoba ta.

Marimea: Cea mai comună și întotdeauna cea mai bună variantă este să obțineti o mărime care să se adapteze corpului sau care să fie o marime deasupra, ținând cont că este puțin mai jos de talie, dar mai important de confortul piesei.

Sursa foto: Photo by Thom Holmes on Unsplash

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri