Colecția ”Smokes & Velvet. Get your Punk mood on!” by Raluca Soare - o colecție vie, născută din dorința de a ajuta doamnele să revină pe propriul podium al încrederii în sine

4 Octombrie 2021 publicat în Moda 1 share-uri

Raluca (Lupulescu) Soare, designer de ținute, și-a adus pentru prima oară ținutele pe catwalk-ul Transilvania Fashion Festival și, cu această ocazie, designerul român a lansat și noua colecție de toamnă-iarnă.

DESCHIDE PREZENTAREA

Comunicat de presă

Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion a reunit designeri din 10 țări și s-a desfășurat în perioada 17 – 19 septembrie la Cluj Napoca, Alin Gălățescu fiind Director Artistic al festivalului. Au participat nu doar nume consacrate, ci și studenți și absolvenți ai Universităților de Artă din România și Republica Moldova.

Noua colecție semnată de Raluca Soare, "Smokes & Velvet. Get your Punk mood on!" este vie, dar și rebelă în același timp. Este o colecție care invită la interacțiune și dialog prin diversitatea imprimeurilor și a combinațiilor pe care le propune. Este o colecție în care se regăsesc, pe lângă culorile puternice cu care ne-a obișnuit, nuanțe de argintiu, negru și maroniu tocmai pentru a activa forța pe care o avem în noi, instrument atât de util deopotrivă în situațiile în care simțim nesiguranță, teamă, tristețe, cât și atunci când vrem să strălucim și să întoarcem toate privirile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Designerul povestește cum s-a creionat această colecție: “Trăim cu toții o perioadă stranie care ne-a pus față în față cu noi înșine în cele mai variate feluri. Rezultatul? Furie, spaimă, tristețe, introspecție exagerată, bucurie, dependențe, autoimpunerea de reguli exagerate sau dimpotrivă, voluptatea încălcării regulilor. Și multe alte stări, reacții și gânduri. Așa a apărut colecția Smokes & Velvet. Get your Punk mood on! Din dorința de ajuta doamnele să revină pe propriul podium al încrederii în sine”, spune Raluca.

“A fost o mare bucurie să prezint această colecție la Cluj, în cadrul Transilvania Fashion Festival, sub bagheta lui Alin Gălățescu. A fost un festival organizat fară greșeală, îi felicit din toată inima pentru acest mecanism bine uns și le mulțumesc că mi-au dat ocazia să cunosc oameni deosebiți, veniți din mai multe colțuri ale lumii și desigur, sunt recunoscătoare pentru reacțiile nenumărate și absolut minunate ale celor care au văzut prezentarea de modă Raluca Soare. Nu există bucurie mai mare decât a-ți vedea creațiile apreciate și recomandate cu căldură mai departe.”, a continuat Raluca.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

"Viziunea Ralucai SOARE este una multiculturală, accentul principal punându-se pe vividicitatea creațiilor. Forme multiple, culori și tonuri fără număr, structuri de materiale foarte diverse, generozitate estetică, suprapuneri surprinzătoare. Iar noua sa colecție, cea mai eclectică dintre cele 50 de colecții prezente la Transilvania Fashion Festival 2021, a încântat prin diversitatea propunerilor vestimentare, rapoartele cromatice intense și foarte inspirate, personajele create – dense și moderne, poveștile construite prin creațiile ei fiind unele de o actualitate și o estetică aparte, demne de remarcat și explorat!", spune Alin Gălățescu despre ținutele Raluca Soare.

Vă invitam să vizualizați colecția în slideshowul următor >>>> Fotografii: Transilvania Fashion Festival

Crocs schimbă regulile styling-ului prin cele mai noi colecții Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri