12 Martie 2021 publicat în Moda 44 share-uri

Stim cu toate ca lista de favorite pentru garderoba poate varia masiv de la sezon la sezon, asa ca ti-am pregatit o selectie ideala pentru luna martie, indiferent daca esti in cautarea unei camasi wow, a unei rochii cu imprimeu sau a unei perechi perfecte de pantofi.

Bineinteles, am inclus si acele piese care pur si simplu ne fac inima sa bata mai repede, feminine si usor de purtat, dar si cele de pe lista de tendinte pentru noul sezon, putin mai dificil de inclus in rotatie. Vezi mai jos ce am inclus noi in lista de dorinte saptamana aceasta. Apoi alege-ti preferatele personale si bucura-te de zilele caldute de primavara!

O rochie cu buline, feminina, pe care sa o porti cu o vesta tricotata pentru extra puncta de stil dar si pentru extra confort in zilele reci. Combina totul cu cizme inalte sau tenisi Converse si esti gata sa iesi pe usa!

O bluza cu decupaj interesant va fi piesa ta preferata pentru zilele insorite care vin. Poart-o cu piese din denim si/sau cu o fusta din piele sau o fusta midi, plisata si botine din piele. Alege piese in aceleasi nuante pentru un look monocrom de primavara si combina totul cu un model nou din colectia de genti de dama, de data asta sau intens colorata sau in nuante pastel!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Un cardigan cu nasturi bijuterie, perfect pentru toate tinutele tale de primavara cu rochii cu imprimeu si cizmele care ti-au tinut de cald iarna aceasta. Nu uita ca il poti purta si ca top, deschis putin la primii sau ultimii nasturi, cu blugi cu talie inalta!

O camasa din piele ecologica in cea mai frumoasa nuanta de caramel sau khaki sau crem. De ce? Pentru ca este piesa perfecta pentru un outfit cu suprapuneri, acum, in perioada in care nu e nici prea cald, nici prea frig. Vei avea stil plus confort atunci cand o porti peste o bluza pe gat si cu un sacou structurat, putin oversized.

Te vei indragosti primavara asta de un model de sacou usor retro, cu revere mari sau mai mult de doi nasturi. Alege-l intr-o nuanta neutra, perfecta pentru o mie de combinatii: alb, negru, crem sau albastru, vernil, roz pal. Cum sa il porti: cu blugii tai Levi’s preferati sau pantaloni drepti din piele si sandale sau o pereche de adidasi de dama simpli, albi sau negri.

Fusta maxi - poate singura piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în primăvara 2023! 10 modele de fuste maxi în tendințe 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină

O vesta masculina, din amestec de lana, impecabil croita. Va fi topul ideal pentru look-ul tau cu blugi drepti sau largi, pantaloni cu croiala wide si chiar suprapusa peste o bluza cu guler din dantela, pentru un efect stylish.

Sezonul asta vei redescoperi placerea de a te imbraca spectaculos, in piese care sa atraga atentia, dar mai ales sa iti reflecte starea de spirit! Asa cum sunt rochiile midi cu print floral mic, fie in culori delicate fie in cele mai puternice combinatii de nuante. Recreeaza un look romantic cu o rochie cu print si o pereche de ghete de dama cu talpa usor masiva, pentru un contrast frumos. Apoi, cand vine vremea mai calda, poti trece imediat la sandale!

Un trench din piele naturala, putin mai lung de genunchi, acesta va fi piesa vedeta a primaverii! De ce? Pentru ca functioneaza in orice fel de outfit, si cu blugi si cu rochii, chiar si cu noua ta fusta mini preferata. Iar daca pielea naturala nu e printre preferatele tale, atunci iti sugeram un model din piele ecologica, sau chiar unul clasic, din bumbac, dar cu o croiala usor supradimensionata.

Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Ultima piesa de pe lista noastra este o fusta midi tricotata, lejera si feminina, care sa te faca sa te simti minunat in zilele in care temperaturile nu sunt tocmai ridicate. Poart-o cu o camasa in dungi sau cu o bluza din matase, si cu botine cu toc, dar si cu balerini sau mocasini si sosete pentru un look stylish!

Speram ca ti-au placut ideile noastre, ca te-am inspirat cel putin pentru o tinuta noua, de care sa fii mandra si mai ales ca vei putea adauga macar una din piesele de mai sus pe lista ta personala de dorinte pentru primavara vara 2021.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri