Jachetele nu mai sunt de mult timp doar niște piese vestimentare care se poartă pentru a proteja de frig în sezonul rece. Jachetele sunt astăzi parte componentă a unei ținute care inspiră stil.

Jacheta este un must-have în garderoba oricărei femei care adoră să își creeze ținute stilate, provocatoare, cu care să atragă toate privirile. O garderobă bine pusă la punct nu presupune să ai zeci de piese pe care poate nici nu vei apuca să le îmbraci într-un sezon, ci acele piese reprezentative și potrivite pe care le poți combina cu ușurință, le poți accesoriza și le poți purta cu alte itemuri care se regăsesc în dulapul tău.

Jachetele nu mai sunt de mult timp doar niște piese vestimentare care se poartă pentru a proteja de frig în sezonul rece. Jachetele sunt astăzi parte componentă a unei ținute care inspiră stil.

Jachetele ocupă un loc important în dressing, tocmai de aceea varietatea de stiluri, culori, materiale, modele este din ce în ce mai mare, de la un sezon la altul. Înainte de a porni la shopping pentru a-ți alege câteva jachete în tendințe este important să treci în revistă care sunt piesele vestimentare pe care le ai deja și pe care le-ai putea asorta la noile achiziții. Cât privește modelele de jachete care n-ar trebui să îți lipsească, știm, decizia este complicată, dar poți descoperi care sunt modelele cele mai populare în rândul altor iubitoare de modă și apoi sigur vei alege mai ușor.

Jachete din denim

Ce-ar fi garderoba unei femei, fără cel puțîn o jachetă de denim în ea? Jacheta de denim este de departe modelul cel mai popular și asta datorită versatilității acestei piese vestimentare și numeroaselor opțiuni pe care le ai la dispoziție atunci când cauți cu ce să te îmbraci. Jacheta de denim este foarte ușor de asortat și poate fi purtată atât cu pantaloni clasici, din piele, scurți, împreună cu o fustă elegantă sau sport sau chiar peste o rochie atunci când vrei să obții un look sporty-chic.

În funcție de stilul care te reprezintă cel mai bine, poți opta pentru un model clasic sau pentru piese sexy, cu decolteuri adânci și fermoar, ori accesorizate cu paiete, strasuri, nasturi și alte elemente prin care clasicul este reinterpretat într-un mod cu totul aparte. Dar nu trebuie să te oprești doar la un singur model, mai ales dacă și pe tine te-a cucerit atât de tare jachetă din denim. Cu cât vei avea mai multe jachete din denim în garderobă, cu atât de ușor îți va fi să îți compui ținutele care te reprezintă cu adevărat.

Jachete stil biker

Tendințele actuale aduc în atenție jachetă stil biker, inspirată din stilul gecilor de piele ale motocicliștilor din întreaga lume. Clasica geacă de piele este înainte de orice un accesoriu “cool”, care poate fi purtat în foarte multe moduri, dar care necesită un accesoriu esențial: atitudinea. O jachetă stil biker oferă șansa celei care o poarta să își pună de fiecare dată imaginația în valoare, astfel că asortată cu diverse alte piese și accesorii, iau naștere cele mai elegante, sofisticate sau romantice ținute. Alteori combinațiile care rezultă sunt prețioase, provocatoare, extra-feminine. Jacheta de biker este însă și pentru acele femei care se desprind cu greu de aerul jucăuș adolescentin și compun ținute surprinzătoare în straturi și animal print de diferite tipuri, ce vin în completarea gecii din piele.

Jachete decoltate

Jachetele decoltate vor întotdeauna alegere femeilor puternice, cu sex-appeal, dornice să fie remarcate și asumate. Varietate de jachete cu decolteuri adânci, sexy și extrem de provocatoare este foarte mare. Nu lipsesc din colecțiile de jachete acele modele cu fermoare, capse sau strasuri, modele tip bustieră, mulate, din piele ecologică. Ideale pentru o seară în club sau pentru o petrecere cu mult dans și distracție, acest jachete se numără printre cele mai căutate modele de către toate iubitoarele de modă.

Jachete cu blană

Jachete cu blană reprezintă una dintre piesele în top mai ales în plin sezon rece. Confortabile și elegante în egală măsură, jachetele de blană pot fi purtate în foarte multe moduri. În plus, blana este un element care adaugă o notă de rafinament oricărei ținute. Atunci când vrei să te simți cât se poate de confortabil într-o jachetă călduroasă și în același timp să ții de cele mai noi trenduri în modă, alege o jachetă cu blană și nu ai cum să dai greș!

Sursă foto: Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri