7 Decembrie 2020 publicat în Moda 63 share-uri

Unul dintre cele mai cunoscute ateliere de ie din țară, Ie Breaza de Anda Mănescu, își deschide porțile pentru a oferi cadoul perfect de sărbători. Ia tradițional românească este și va rămâne veșmântul uimitor care te îmbracă de sărbătoare și nu numai. O piesă versatilă și foarte prețioasă pe care o va iubi orice femeie care vrea să poarte frumusețea unui românesc nemuritor.

“ IA este o piesă vestimentară emblematică, creată de geniul femeilor artizan, astfel încât să reziste timpului. Avem multe motive pentru care trebuie să ducem istoria mai departe: pentru că sunt piese vestimentare prețioase și muncite, făcute în totalitate manual, unice în întreaga lume. Valoarea lor nu se pierde în timp, dimpotrivă, aceasta crește cu fiecare an. În aceste bluze stă energia străbunelor noastre, dorințele și aspiratiile lor, bunătatea și mândria. Noi, la rândul nostrum, trebuie să le mulțumim pentru comoara de cunoaștere primită,” spune Anda Mănescu.

Din luna ianuarie a anului 2021, atelierul de ii din Breaza va recondiționa piesele vechi de la bunica

În luna ianuarie atelierul se va ocupa de recondiționările iilor de la bunici. "Dacă ai o ie de suflet de la bunica, foarte veche, sau poate de la străbunica, noi o putem aduce în actualitate, să o facem purtabilă, pentru a vă bucura de ea încă 100 de ani". ( Anda Mănescu).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Anda Mănescu va fi în București în data de 18-19 decembrie, la un eveniment pe bază de programări numit “Ia pentru suflet”. Cine vrea un cadou de la Breaza, ne poate face o vizită. Programarile se fac la tel 0730492111.

https://www.facebook.com/events/1138005039930691/?ti=ls


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri