comunicat de presa

Vineri, 9 octombrie 2020, în cadrul unui garden party elegant din București a avut loc lansarea noului brand de genți premium, Alluxuri.
Într-o atmosferă de poveste, cu decoruri tomnatice și un cadru intim, ieri, în data de 9 octombrie 2020, într-o elegantă grădină bucureșteană, a avut loc lansarea brandului Alluxuri, un nou brand de genți de lux fabricate din piele naturală, în Florenza, Italia.

Caracteristici definitorii ale brandului de genți Alluxuri

Conceptul Alluxuri se bazează pe nevoia de afirmare și recunoaștere a femeii moderne într-o lume aflată în continuă schimbare. Din colecția de genți Alluxuri fac parte atât modele de genți care respectă trendurile ctuale, identificate la cele mai importante târguri de modă din Europa, desfășurate în țări precum Franța și Germania, dar și piese cu un design atemporal, care se transformă în timp în comori ale familiei, de care se pot bucura mai multe generații de femei.
Calitatea, originalitatea și diversitatea sunt trei din cele mai importante caracteristici care definesc brandul Alluxuri. Fabricate în totalitate din piele 100% naturală și cu un aspect remarcabil, gențile Alluxuri sunt disponibile în mai multe variante, ce reușesc să satisfacă așteptările chiar și celor mai pretențioase fashioniste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Un garden party de excepție și invitați celebri

Se poate spune despre lansarea brandului Alluxuri că a fost un garden party tomnatic prin desăvârșire. Agenția We Do WOW Events în colaborare cu Băiatul cu Flori au organizat un eveniment outdoor cu preparate culinare de sezon, frunze și flori de toamnă ca decor și bineînțeles, invitați cu greutate în lumea divertismentului online și offline românesc.
Câteva personalități care au spus prezent la evenimentul de lansare a brandului Alluxuri au fost: Gina Chirilă, Bogdan Vlădău, Sensy și Cornelia Rednic din partea cărora gențile și conceptul Alluxuri au primit un feedback pozitiv și cuvinte de laudă.
Startul petrecerii s-a dat de la ora 18:30, iar distracția a continuat și după lăsarea serii, atmosfera fiind întreținută de o muzică ambientală în ton cu nostalgia anotimpul, lumini calde, dar și un discurs înflăcărat din partea fondatorilor brandului și a organizatorilor evenimentului.

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

De unde pot fi cumpărate gențile Alluxuri?

Site-ul oficial Alluxuri este activ, a înregistrat deja primele comenzi și arată la fel de bine ca produsele pe care le comercializează. Din dorința de a simplifica pe cât posibil procesul de selecție și achiziție a genții preferate, fondatorii brandului s-au concentrat pe dezvoltarea unui site simplu de navigat, unde fiecare model de geantă este bine pus în valoare fotografii profesionale, imortalizate într-un cadru natural, în care îți este ușor să-ți imaginezi purtate gențile Alluxuri.
Gențile Alluxuri sunt mai mult decât simple accesorii menite să simplifice pentru femei transportul necesităților dintr-un loc în altul. Ele sunt o dovadă palpabila a statutului pe care femeile de succes îl au în societate, adăugând imaginii lor un plus de eleganță, rafinament și personalitate.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Împreună în arte și simțiri Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri