Moda revine, iar rochiile lungi și vaporoase care au marcat decada Boho Chic sunt din nou în tendințe.

Vara bate la ușă, așa că este momentul să-ți verifici garderoba. Rochiile maxi se regăsesc pe rafturile dulapului tău? Dacă nu, este ocazia oportună să îți programezi o sesiune de shopping și să alegi câteva modele care să îți încânte gusturile.

Moda revine, iar rochiile lungi și vaporoase care au marcat decada Boho Chic sunt din nou în tendințe. Rochiile maxi pot contribui la obținerea unor outfituri fermecătoare, dacă știi 3 reguli de bază!

Cum alegi rochia maxi potrivită pentru silueta ta

Croiul deosebit și paleta cromatică diversificată sunt aspecte care te-ar putea tenta să cheltui o avere atunci când mergi în magazine pentru a alege rochii maxi. În ciuda alurii diafane pe care aceste piese vestimentare o emană, trebuie să ții cont de faptul că siluetele noastre sunt diferite, motiv pentru care este indicat să alegi cu atenție modelul potrivit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

O rochie maxi cu imprimeuri delicate este o alegere foarte inspirată dacă ești mică de înălțime. De asemenea, te vor avantaje modelele de rochii lungi cu dungi verticale, care vor da senzația unei siluete alungite.

Orientează-te către rochii versatile, care pot fi transformate ușor doar prin folosirea accesoriilor potrivite. O rochie maxi neagră poate fi purtată la plajă, la plimbare sau chiar la o petrecere cu glam, în funcție de materialul din care este confecționat. În plus, o rochie maxi neagră este potrivită și pentru siluetele pline, deoarece maschează formele corpului.

Rochii maxi din materiale fluide și ușoare avantajează, în general, siluetele subțiri și zvelte. Satinul sau mătasea sunt două materiale prețioase, ideale pentru evenimentele fastuoase din viața ta.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Poți vedea mai multe modele deosebite de rochii casual aici.

Ce poți purta pe deasupra rochiei maxi

Rochia maxi este elementul vestimentar cheie al acestei veri. Pentru că are un croi lejer, o astfel de rochie ar putea părea ștearsă, mai ales dacă vorbim despre un model foarte simplu, cum ar fi cele uni. Pentru a evita ținutele monotone, e important modul în care accesorizăm o astfel de rochie.

Poți da contur ținutei tale evidențiindu-ți talia cu o centură lată, sau din contră, cu o curea subțire. O altă modalitate inedită de a-ți pune în valoare această zonă a corpului este accesorizarea cu ajutorului unei panglici sau eșarfe.

Desigur, atunci când temperaturile scad, o rochie maxi poate fi completată de un sacou cu croi cambrat, a cărei lungime nu depășește talia. La fel de bine, poți purta pentru aceste rochii jachete din jeans sau din piele. Evită, însă, jachete supradimensionate, dacă nu vrei să obții o ținută care arată neglijent.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Ce încălțăminte asortezi la rochia maxi

Întotodeauna rochiile maxi vor arăta senzațional în combinație cu încălțămintea cu toc înalt, însă asta nu înseamnă că este singura opțiune pe care o ai la dispoziție. Sandalele cu platformă sunt un mix de eleganță și comoditate, dar poți opta și pentru balerini, teniși sau sandale cu talpă plată.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, poartă rochia maxi cu stil urmând aceste sfaturi!

Foto homepage: By Alena Ozerova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri