5 Aprilie 2019 publicat în Moda 25 share-uri

Pălăriile sunt accesorii delicate și drăguțe care ar trebui incluse în orice garderobă. Opțiunile sunt variate și extrem de atrăgătoare.

Când vine vorba despre completarea unei ținute, multe dintre noi evităm să ne gândim și la zona capului. Poate ne mulțumim cu o coafură mai sofisticată sau o agrafă cât mai micuță, care să nu atragă atenția. Dar când defilezi prin oraș, ar trebui să alegi ceva care să îți confere încredere, iar noi pariem că o pălărie ar putea face asta. Cândva un simbol al unui statut social important, acum aceste accesorii par extravagante. Pentru că suntem convinse că pălăriile elegante sunt minunate și că ar trebui să ai și tu una, îți facem câteva sugestii.

Pălărie roșie cu decorațiuni ciucuri

Ceva mai îndrăzneață și provocatoare ni s-a apărut această pălărie roșie tocmai prin culoarea aprinsă, aproape ispititoare. Se poate purta la plajă, la un look casual, chiar și la birou. Materialul este neted și are o circumferință de 56 de centimetri, conținut 100% poliester. Parte dintr-o colecție chic de pălării elegante, ne-a plăcut pentru că pare prețioasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

O poți comanda aici

Pălărie bleumarin eleganta din lână

Pentru că încă nu este atât de cald afară, ne-am gândit că o pălărie din lână te-ar ajuta să îți protejezi capul în acest sezon încă friguros. Este una cu un design simplu, dar poate deveni destul de distinsă, dacă este accesorizată cu un ac de pălărie sau dacă vine în completarea unei ținute cu un palton de primăvară. Are o circumferință reglabilă de 56 de centimetri.

O poți comanda aici

Pălărie neagră clasică cu borul lat

Poate preferi o pălărie elegantă, care să se remarcă prin naturalețe și prin cât de rafinată este. Tot una din lână ne-a atras atenția, dar de data asta neagră, una decorată cu o panglică neagră, care îi conferă un efect rafinat. Circumferința interioară poate fi reglată foarte ușor, iar borul se așează natural și rămâne fix, dând senzația de valuri, adică lappy fedora boho.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

O poți comanda aici

Pălărie bej din paie - elegantă și comodă

Nu poți da greș cu o pălărie elegantă din paie - se poate asorta cu orice ai îmbrăca, atât timp cât păstrezi totul în tonuri fine. Conținutul este 100% hârtie, ceea ce o face foarte bio friendly, fiind confecționată din material împletit. Este one size, deci se potrivește oricui și arată grozav. Are o combinație de două culori - alb și bej închis, acesteia adăugându-i-se niște ciucuri ornamentali - borurile sunt foarte largi.

O poți comanda aici

Pălărie elegantă Guess Jeans cu ștrasuri

Sobră și totodată cool - o pălărie neagră cu ștrasuri se poate strecura în garderoba ta, dacă îți place să experimentezi. Modernă și actuală, această pălărie feminină are calota rotundă (acoperită la bază cu o panglică neagră din catifea) și boruri netede foarte mari, finisate cu un mesaj scris cu sclipici. Face parte din colecția de la brandul Guess Jeans (nume evidențiat discret).

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

O poți comanda aici

Pălărie maro cu fundă imprimeu animal print

Pălărie de inspirație anii ‘20, din era jazz, înseamnă boruri scurte și înguste și una într-un stil ușor masculin. Modelul de la Haily’s este unul practic și deloc pretențios. Ni se pare că ne trimite cumva într-un film de epocă, iar funda amplă cu print de leopard îi conferă cu siguranță un design aparte.

O poți comanda aici
 

Foto homepage: Ekaterina Jurkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri