8 Aprilie 2019 publicat în Moda 9 share-uri

Există câteva tipuri principale de personalități, iar dacă știi cu care să te identifici, atunci vei putea să faci alegerile potrivite și să porți cu încredere outfit-urile care îți reflectă cel mai bine personalitatea.

Stilul nostru vestimentar poartă întotdeauna caracteristicile propriei personalități, indiferent de outfit-ul ales. Chiar dacă odată cu trecere timpului e posibil să îți mai schimbi gusturile în materie de haine, un lucru cert este că mereu va purta amprenta felului tău de a fi.

Există câteva tipuri principale de personalități, fiecare cu trăsăturile sale specifice, iar dacă știi cu care să te identifici, atunci vei putea să faci alegerile potrivite și să porți cu încredere outfit-urile care îți reflectă cel mai bine personalitatea.

Femeia creativă

Stilul definitoriu pentru personalitățile creative este caracterizat de inovație și individualism. De obicei, nu te lași influențată de regulile tradiționale și alegi să porți articole vestimentare care să îți scoată în evidență felul unic de a fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Produsele pe care le alegi sunt deseori îndrăznețe și neconvenționale. Îți place să combini diferite modele ieșite din comun sau culori puternice, cum ar fi de exemplu, o fustă roz și o pereche de pantofi albastru metalic. Același lucru este valabil și în cazul accesoriilor, deoarece preferi piese statement, care să îți accentueze personalitatea creativă.

Vedetele cu care te identifici sunt Katy Perry, Lady Gaga, Lana del Rey sau Vanessa Hudgens.

Femeia romantică

Din garderoba ta nu lipsesc bluzele și rochiile lejere, din materiale precum șifonul sau mătasea. Deși preferi culorile fade sau imprimeurile florale care îți scot în evidență firea feminină, nu eziți să porți nici culori mai închise precum burgundy sau chiar negru. Bineînțeles, ești foarte atentă la detalii, așa că optezi mereu pentru articole vestimentare cu funde, volane, falduri sau dantelă.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

În ceea ce privește accesoriile, optezi pentru bijuterii delicate, care au un farmec aparte, așa cum sunt ceasurile Daniel Klein, de la cele simple și rafinate, până la cele cu trandafir pe cadran.

Vedetele cu care te identifici sunt Jennifer Love Hewitt, Naomi Watts, Emma Watson sau Scarlett Johansson.

Femeia modernă

Îți place să experimentezi, însă alegi mereu piesele vestimentare care sunt în trend și care se potrivesc în același timp cu restul garderobei tale. Încerci pe cât posibil să eviți culorile stridente și preferi articole vestimentare cu aceeași nuanță sau în aceeași paletă de culori.

Depui mult efort ca să obții look-ul dorit și pui mult accent în alegerea accesoriilor potrivite. Îți place să asortezi accesoriile cu fiecare outfit în parte.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Vedetele cu care te identifici sunt Victoria Beckham, Natalie Portman, Margot Robbie sau Blake Lively.

Femeia provocatoare

Ești la curent cu tot ce apare nou în materie de fashion și îți place să ieși în evidență oricând, indiferent că ieși în oraș cu prietenele sau la un eveniment de seară. Ești îndrăzneață și îți place să porți articole vestimentare care să îți complimenteze silueta.

Când vine vorba de accesorii, bijuteriile statement se află mereu pe lista de priorități și alegi să porți de câte ori este posibil pantofi cu toc. Bineînțeles, îți place să împărtășești cunoștințele tale de beauty cu cele mai bune prietene ale tale. Pentru că da, tu știi cum să porți cu încredere acele tocuri înalte cu acea fustă cu tăietură pe picior și să debordezi de feminitate.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Vedetele cu care te identifici sunt Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Sofia Vergara sau Eva Mendes.

Femeia casual

Spre deosebire de femeia provocatoare, lucrul cel mai important pentru tine este să te simți cât mai confortabil în hainele pe care le porți. Preferi articole vestimentare simple, din materiale care sunt ușor de întreținut. Te simți bine atunci când porți o pereche de blugi și un pulover de bumbac, o bluză supradimensionată sau un hanorac.

În ceea ce privește accesoriile, optezi mereu pentru bijuterii de calitate și rezistente, pe care le poți purta fără grijă timp îndelungat.

Vedetele cu care te identifici sunt Katie Holmes, Cameron Diaz, Kate Hudson sau Rachel Bilson.

Stilul tău spune multe despre tine, iar ca să te simți bine și să porți cu încredere articolele vestimentare, trebuie să le alegi mereu pe cele care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea ta.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri