17 Ianuarie 2019 publicat în Moda 2 share-uri

În loc de jeans. În loc de pantaloni office. În loc de fuste sau rochii de zi și de party. În loc de ținute de cocktail by the book. Poți asorta oricând o pereche de colanți din piele ecologică! Iar efectul va fi unul cuceritor, fără doar și poate!

De mult pielea nu a mai ocupat un loc fruntaș în trendurile de sezon. Ce să mai spunem despre imitația din piele, care de curând a început să apară mai des în colecțiile designerilor preocupați de mediu și de animale. Însă, în acest sezon rece ne-am întors puțin la colanți din imitație de piele și pantaloni mulați din piele eco!

Oh, și nu numai! Dacă vorbim despre această textură. Află că în iarna aceasta se poartă cam orice piesă vestimentară din piele ecologică. Nu mizăm doar pe colanți din piele ecologică! Ci și pe hot pants, geci, sacouri, blazere, rochii, topuri, fuste, paltoane, trenciuri și… ne-a scăpat ceva? Sigur, accesoriile, care și ele au captat audiențele prin aspect fabulos și asta într-o manieră eco-friendly.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

În acest sezon s-a propus mult pielea ecologică: descoperă ce culori și texturi sunt IN!

Spuneam că în acest sezon casele de modă nu au propus doar colanți din piele ecologică! De exemplu Saint Laurent a propus ansamblu de pantaloni scurți și geaca supradimensionată a la anii 80, ambele din piele.

Stella McCartney a propus rochii cu drapaje din piele ecologică albastră, absolut wow! Iar la Lanvin am găsit cele mai cool combinații de topuri și colanți din imitație din piele oranj!

Alege colanți din piele ecologică de aici!

Și la Tom Ford a ieșit în evidență mixul de piele cu aspect și textură diferite. Creatorul de modă a propus trenciuri din piele cu inserții din blană, asortate cu topuri din paiete și pantaloni mulați din imitație de piele cu patină lucioasă și pattern animal print. Și tot la Tom Ford au ieșit în evidență modelele de colanți din piele ecologică cu textură strălucitoare, metalică, aurie, a la anii 80.

Și pentru că au fost atât de mult propuși pe catwalk, în colecțiile marilor case de modă, am ales și eu câteva modele de colanți din piele ecologică din care să te inspiri și pe care îi poți purta cu succes și versatilitate la orice ținută, fie ea de zi, ori de seară!

Colanți din piele ecologică: modele actuale pentru un look sexy și îndrăzneț, indiferent de ținută

Am ales modele variate de colanți din piele ecologică, mizând o dată pe croială interesantă, apoi pe culoare dar și pe textură! Variantele mai ”clasice” de colanți din imitație de piele neagră pot fi asortate cu mare ușurință, chiar și la cele mai sobre ținute office!

Să nu mai spun că la mixaje casual, de cocktail sau de party vor face mare impresie!

  • Pentru ținute smart-casual de zi și stiluri sport, combină pantaloni mulați din imitație de piele cu pulovere pufoase, cardigane, helănci, bluze oversize! Alege bocanci, pantofi cu calapod bărbătesc sau pantofi cu toc și nu greșești nicicum! Adaugă un layer călduros – o geacă matlasată sau un palton din stofă - și gata!

Vezi leggings cu textură ce imită pielea și decupaje interesante aici!

  • Pentru ținute de birou sau business, nu este nimic mai interesant și provocator, mai ”aproape că am încălcat regulile dar nu tocmai” decât o pereche de colanți din piele ecologică. Asortează-i cu clasicele cămăși albe, cu sacouri din tweed, cu trenciuri sau paltoane elegante, oricum cu haine și accesorii cu linie sobră, business, pentru a face contrast!

În ceea ce privește variantele mai ”altfel” de colanți din piele ecologică, pe aceștia îi recomand cu precădere în ținute de seară, de party sau de cocktail, deși nu fac impresie greșită nici ziua, chiar la birou!

Nu mă refer, desigur la variantele cu decupaje de mai jos, însă dacă alegi colanți din imitație de piele întoarsă ei pot fi asortați la bluze office! La fel de bine și genul de pantaloni mulați din imitație de piele, cu broderie și inserții cu pattern pot fi piesa de rezistență a ținutei de cocktail, dar și de zi!

Mizează pe modele cu piele la vedere și decupaje doar în cazul ținutelor de party și de club, cel mult de zi, Punk-Rock, având grijă să strecori ceva detalii contrastante, rafinate, feminine, mai simple!

Vezi sugestii de pantaloni și colanți de imitație piele, inclusiv de vinilin lucios!

După cum vezi, se poartă multe modele de colanți din piele ecologică în iarna asta. Unii cu boots, bocanci army sau ghete androgine. Alții cu pumps ori stiletto metalici, mocasini sau cizme lungi. Unii cu aspect mat în timp ce alții cu tentă lucioasă, glossy, de vinilin!

Orice ai alege nu vei fa greș, sezonul este versatil și permisiv!

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru - autor Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri