Descoperă unele dintre cele mai importante trăsături ale perioadei următoare: 7 trenduri care vor domina prima parte a anului 2019!

2019 e atât de aproape! Năzuim la un an pașnic, mai liniștit decât ultimii, în care să ne reconectăm cu ce e cald și frumos în ființa noastră, dar nu putem uita nici de un alt aspect important: trendurile. Anul ce va veni dă dovadă de același caracter fabulos în ceea ce privește moda, împletind intrepretări și influențe cât mai diferite, într-un tablou bogat din toate punctele de vedere.

Descoperă în rândurile de mai jos unele dintre cele mai importante trăsături ale perioadei  următoare: 7 trenduri care vor domina prima parte a anului 2019!

7 tendințe de care să asculți acum: ce influențe ne subjugă în 2019

De la lejeritatea hainelor sport la curentul utilitar care a dominat și în ultima parte a lui 2018, multe influențe se întorc în anul nou. Există trenduri care continuă să pulseze, fermecându-ne fără drept de apel, dar apar și influențe noi, mult mai dinamice și mai proaspete, de care abia așteptăm să ne îndrăgostim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Mai jos, noi am trecut în revistă cele mai importante trenduri cu care vei face furori în 2019!

Layering

Sursa foto: @ blaireadiebee /Instagram

Trendul cel mai iubit al sezoanelor rece nu putea lipsi din peisajul fashion al iernii. Să suprapui haine a fost întotdeauna dovadă de spirit înaintat în modă, iar layering-ul de acum e mai cool ca niciodată. Îmbracă paltoane elegante peste cardigane sau sacouri de unde să se întrezărească seducător și o cămașă sau un top: aceasta este cea mai bună metodă de a-ți purta în continuare itemurile rafinate pe care le adori, chiar și atunci când e frig de îngheață pietrele. O noutate în cazul acestui curent este reprezentată de folosirea culorilor vibrante, care fac ca layering-ul să fie încă și mai fresh.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Pentru a putea realiza ținute inteligent echilibrate din punct de vedere al acestui concept, ai nevoie de îmbrăcăminte de damă de calitate. Apelează la asocieri și suprapuneri de paltoane cu bluze office și veste, dar ai grijă întotdeauna să păstrezi un fond cromatic comun: îți vei demonstra talentul desăvârșit în modă!

Western

În căutarea eroului contemporan, ne-am îndreptat către cowboy-ul ce împărțea dreptate în Vestul sălbatic. Poate inspirați de frenezia Westworld, creatorii de modă au îmbrăcat femeia de acum precum una dintre domnițele iubite de pistolari. Rochiile romantice asociate cu cizme cu botul ascuțit, pelerinele, capele, franjurii, pielea, toate sunt protagoniste ale unui sezon care se vrea de-a dreptul sălbatic. Asociază cu printuri pline de fantezie, ca în imaginea de mai jos!

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto: @isabelmarant /Instagram

Gecile matlasate

Sperăm că nu te-ai săturat de ele, pentru că nu mai vor să dea înapoi. De la modelele care fac furori în ansamblurile sport la cele care sunt purtate peste o rochie plină de romantism, aceste jachete sunt eroinele nesperate ale unei ierni care se anunță mai grea decât ne-am fi așteptat. Eșarfele moi, pantalonii office și cizmele sau pantofii sport sunt companioni perfecți ai acestui stil pe placul lui 2019!

Foto: @chic_studio_ /Instagram

Anii 60

La polul opus curentului sport adulat acum, încep să apară tot mai multe influențe din decade mai vechi ale modei. Anul trecut au fost anii 80, în 2019 se pare că vor vibra puternic anii 60. Fustele scurte și topurile apretate ne dau un aer de Twiggy, iar maletele, vestele, mănușile și acel aer șăgalnic specific femeilor care începeau să fie conștiente de puterea lor, dar continuau să o manifeste subtil, sunt toate peceți ale unui 2019 mai blând.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto: @blaremanagement /Instagram

Geaca din blană de oaie

Cot la cot cu jacheta matlasată, modelul din blană de oaie este un adevărat campion al epocii contemporane. Atenție, însă, poți apela la fel de bine la variantele din blană artificială, care nu mai pot fi acum deosebite de original. Asociază fie cu itemuri din garderoba rock, precum o pereche de bocanci și skinny jeans negri, sau cu o rochie lungă cu imprimeu floral.

Foto: @arkivtrend /Instagram

Blana artificială

Continuăm să dăm întâietate curentelor din 2019 care ne vor ajuta să trecem peste toate provocările iernii. Pe lângă jacheta din blană de oaie și cea matlasată, accentele de blană artificială fac deliciul unui sezon în care nu ne va fi deloc frig! Combină cu itemuri la fel de confortabile, așa cum sunt blugii, puloverele, cizmele îmblănite, și dă drumul goanei după cadouri îmbrăcată pe placul lui 2019.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Foto: @designdschungel /Instagram

Franjurii

Încheiem tabloul tendințelor din 2019 cu un element plin de grație și strălucire. Am vorbit despre anii 80 și despre anii 60, acum ne amintim de seducătoarele flapper girls ale decadei 20. Atașează franjuri la orice obiect vestimentar și îl vei transforma într-un favorit al anului ce va veni. Franjurii înlocuiesc paietele pentru un 2019 care se vrea mai festiv și mai sărbătoresc ca niciodată.

Foto: @anna_samouka /Instagram

Acestea sunt cele mai hot trenduri din 2019! Dă glas de acum influențelor care vor domina în următorul an, ca să fii o prezență avangardistă!
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri