E imposibil să nu cunoști cel puțin o Ioana sau un Ion. Cele două se numără printre cele mai răspândite nume românești, pe care le sărbătorim în fiecare an pe 7 ianuarie.

Indiferent dacă respectivii își celebrează sau nu ziua, un mic dar din partea apropiaților le va însenina cu siguranță ziua. Din punct de vedere numerologic, Ioana e un nume foarte bogat în semnificații, printre caracteristicile sale fiind creativitatea, expresivitatea și optimisul. Iată câteva idei cu care să le aduceți zâmbetul pe buze sărbătoritelor:

Tuturor ne plac ieșirile în oraș cu prietenii, deci Ioana cu siguranță nu va spune „Nu” unei invitații de la cele mai bune prietene la un restaurant select. Pe lângă diversele sortimente de vin pe care îl puteți savura într-un cadru relaxant și meniul variat, la Hanu’ lui Manuc vă puteți delecta și cu deserturi tradiționale savuroase sau mousse-uri fine și prăjituri de ciocolată, pregătite cu drag de unii dintre cei mai pricepuți maeștri cofetari din oraș. 

Experiențele merită puse printre primele opțiuni la categoria daruri inspirate, mai ales că la momentul actual cadourile experiențiale sunt în vogă. Un pachet de tratamente corporale urmate de o ședință foto profesională sau o degustare de ciocolată privată însoțită de o ședință la spa sigur vor avea un impact deosebit, iar Complice vă poate ajuta în misiunea de a vă face prietena fericită.          

Nu e chiar așa complicat cum pare să ghiciți ce-și dorește o femeie. Piesele vestimentare sunt o alegere la îndemână, dar cand vine vorba despre o prietenă apropiată, de ce să nu ieșiți din tipar și să-i dăruiți ceva nonconformist și surprinzător, cum ar fi o piesă deosebită de lenjerie intimă? Un chemise cu accente dantelate sau un halat din satin sunt piese pe care o femeie le-ar adăuga oricând colecției de lenjerie, indiferent de vârstă. La SevenSins găsiți o gamă variată de articole de lenjerie elegante și provocatoare, dar și seturi comode de pijamale.

                       
Și dacă tot vorbim de ce le place femeilor să primească în dar, să trecem în revistă și machiajul. Cum o ținută, chiar și una casual, nu e completă fără un machiaj potrivit, trebuie să-i rezervați și acestuia puțin din timpul vostru. Hidratarea pielii este de asemenea deosebit de importantă, iar cosmeticele de la Vegis.ro fac o treabă foarte bună din acest punct de vedere, având ingrediente naturale în proporție de peste 90% sau chiar de 100%.        

V-ați gândit vreodată să oferiți lecții de dans cadou? Dansul ajută la menținerea în formă și este și distractiv în același timp, iar dansând într-un cadru organizat veți deveni persoane mai disciplinate, mai atente și să vă veți exterioriza mai ușor trăirile. Alături de instructorul potrivit, nimic nu e imposibil atâta timp cât sunteți înarmați cu răbdare și voie bună. La școala de dans Arthur Murray, puteți dansa la cursuri private, de grup, sau la petrecerile tematice ce se organizează periodic. Ioanei cu siguranță i-ar plăcea să primească în dar de ziua onomastică gift cardul Arthur Murray.

Din ansamblul de sugestii de cadouri nu pot lipsi nici florile, care ne influențează starea de spirit și ne determină să fim mai optimiști. Studiile au arătat că primirea unui buchet de flori are un efect pozitiv nu doar asupra emoțiilor și reacțiilor, ci și asupra memoriei, stimulând răspunsuri la nivel psihologic prin culori, mirosuri și simetrie. Designerii Floria concep în fiecare an colecții speciale dedicate persoanelor ce poartă nume de sfinți, din care puteți alege buchete sau aranjamente pentru cei dragi.

                   

Foto homepage:  Daria Shevtsova/ Pexels             

                                     

              


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri