19 Decembrie 2018 publicat în Moda 40 share-uri

Luna decembrie e plină de eveniment și petreceri. Apoi, nici bine nu trece timpul și ne pregătim de Valentine’s Day, și cine romantice. Să nu mai spun că, serile lungi de iarnă aduc mai mult timp de petrecut la Operă. Ce au toate acestea în comun? Ei bine, necesitatea de a purta o anumită ținută, desigur. Azi am venit cu ceva inspirație, azi vă sugerez rochii de seară cu straturi de tulle, drept recomandări.

Că ai lăsat cumpărăturile și alegerea ținutelor de Crăciun și Revelion pe ultima sută de metri, că te pregătești în avans de cina romantică de Ziua Îndrăgostiților, că ai un eveniment special în viața ta (o nuntă, un botez, o petrecere) sau că îți petreci serile de iarnă la Operă, cum spuneam, nu poți da greș cu rochii de seară cu straturi de tulle

Uite ce îți propun azi:

💃 Rochii de seară cu straturi de tulle pentru ținute impunătoare, spectaculoase!

💃 Rochiile princesse din tulle pentru un look prețios și regal oricând!

💃 Cum să accesorizezi modelele de rochii de seară cu volane de tulle?

Și de ce nu ai alege să porți rochii de seară cu volane de tulle sau straturi bogate de tulle transparent? Sunt senzuale, sunt romantice, sunt delicate, sunt princiare, sunt suficient de elegante și rafinate, dar tinerești în același timp!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

În plus, dacă alegi rochii de seară cu straturi de tulle, specifice acestui sezon, nu prea mai ai nevoie de mare accesorizare! Descoperă selecția mea de rochii princess din tulle dar și de rochii scurte tip tutu, tot cu tulle, ideale la ocazii și evenimente speciale.

Rochii de seară cu straturi de tulle pentru ținute impunătoare, spectaculoase!

Spuneam că în acest sezon modelele de rochii de seară cu straturi de tulle sunt suficient de impunătoare, dominante și spectaculoase, cât să nu aibă nevoie de accesorii sau bijuterii în completare.

Și pentru că materialele sunt suficient de impunătoare și pentru că detaliile de croială adaugă sex-appeal și completează alura senzuală și plină de rafinament. Și, mai ales, pentru că adesea modelele de rochii princesse din tulle sunt completate de broderii și aplicații strălucitoare, prețioase.

Vezi mai multe modele de rochii lungi de seară din tulle

De altfel, dacă vorbim doar despre stilul de rochii de seară cu straturi de tulle, specifice sezonului, trebuie să vorbim despre feminitatea și sofisticarea ce le caracterizează. Încă de vara trecută, de altfel, prezența tulle-ului și a voalului și a materialelor transparente,senzuale, eterice, a fost remarcată. Iar acum, în sezonul rece, a căpătat amploare.

Au fost prezente multe rochii de seară cu volane de tulle și din voal, pe catwalkurile de toamnă-iarnă 2018-2019. Mai scurte sau mai lungi, mai transparente sau extra-decorate cu volane, din cap până în picioare, rochiile acestea spectaculoase, senzuale, delicate dar pline de curaj și senzualitate au defilat la Philosophy, Valli, Scervinno,

Rochiile princesse din tulle pentru un look prețios și regal oricând!

Cum s-au văzut, deci, rochiile de seară cu straturi de tulle pe catwalk? Inspiră-te de la Philosophy, unde am văzut rochii de seară cu volane de tulle pe fustă, pe mâneci, umeri și decolteu. Aici materialele transparente au fost suave, pastelate și au avut imprimeu cu buline.

Am văzut rochii de seară cu straturi de tulle și la Giambattista Valli, unde volănașele încrețite au decorat toată rochia (cu lungime până în pământ, de altfel) și la Ermanno Scervino, unde aceste rochii au fost mini, baby doll, stil tutu, doar că având muuulte volane, și nu neapărat straturi!

Vezi mai multe modele de rochii scurte de tulle

Și la Elie Saab ai rochii princesse din tulle, din care să te inspiri. Cu gulere și mâneci victoriene și cu multe volane, transparente, dantelate șui brodate, rochiile designerului au fost cu adevărat spectaculoase.

Cum să accesorizezi modelele de rochii de seară cu volane de tulle?

Fie scurte, fie lungi, rochiile de seară cu straturi de tulle sunt suficient de impozante și spectaculoase cât să nu aibă nevoie de mare stilizare. Deci, mai puțină bătaie de cap în asortarea ei! Oricum, energia pusă în găsirea accesoriilor și bijuteriilor o vei transfera în postură și alură, căci ai nevoie de un ”pas” așezat, eteric, delicat, feminin, plutitor, aș putea spune.

Cât despre alegerea accesoriilor, dacă porți rochii princesse din tulle, lungi, ești mai probabil la un eveniment cu dress-code Black Tie. Sunt suficient de prețioase cât să le alegi pentru astfel de evenimente. Și pentru că adesea au și inserții din dantelă, broderii, pietre sau sclipici, alege doar o bijuterie (cerceii masivi, de exemplu), sandale cu toc nude sau într-un metalic potrivit cu tonul rochiei. Poți alege și un clutch-box prețios.

Vezi mai multe propuneri de rochii de ocazie stil tutu din tulle aici

De altfel, și dacă porți rochii lungi și dacă porți rochii de seară cu volane de tulle, de lungime mini sau midi, clutch-ul prețios poate rămâne. Modelele de rochii de seară cu straturi de tulle, scurte sau midi mai au nevoie de sandale de toc, pumps sau stiletto (aici poți merge pe încălțăminte decorată, cu aplicații, pene, pietre, cristale, franjuri) și de o bijuterie.

Un accesoriu de cap poate adăuga un plus de romantism, ușor Boho, mai degrabă princiar. Cât despre dress-code, alege rochii de seară cu straturi de tulle de acest gen pentru ținute de cocktail și pentru evenimente mai relaxate, chiar festive, creative.

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru - Kudika Shopping / Jurnalul unei shopaholice


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri