5 Decembrie 2018 publicat în Moda 12 share-uri

Ai planificat deja ce porți în seara de Crăciun? Știi cum te îmbraci de Revelion? Dacă nu, am eu câteva sugestii pline de culoare și îndrăzneală. Și, ca să ai ghidul complet și relevant, dacă alegi culorile tari, descoperă cum porți rochiile de seară în tonuri intense!

Sigur, rochiile negre sau în nuanțe ”clasice” sunt mereu opțiuni sigure, seif, ușor de purtat și accesorizat. Sunt variantele cu care nu poți da greș. Dar poate că sunt și opțiunile cu care nu poți cuceri privirile! Așa că, dacă alegi altfel de ținute de seară sau de ocazie, te invit să vezi cum porți rochiile de seară în tonuri intense!

Citești aici despre:

💃 Rochiile intens colorate se poartă acum!

💃 Rochiile colorate sunt piese dominante, dar asta nu înseamnă că trebuie să le porți cu accesorii ”fade”

💃 Descoperă cum porți rochiile de seară în tonuri intense pentru ținute echilibrate

Rochiile intens colorate se poartă acum!

Se poartă mult culorile tari, de altfel, în acest sezon! Și se poartă în tot felul de texturi, de la cele lucioase, metalice, la cele de-a dreptul strălucitoare și Bling-Bling! Și tocmai pentru că ar fi momentul oportun să încerci și altfel de culori, tocmai pentru că acum ar fi clipa să porți tonuri stridente, nuanțe electrice sau intense, ar fi cazul să știi și cum echilibrezi ținutele de seară colorate!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Contează mult să știi cum obții o ținută echilibrată când porți rochii colorate! Și asta pentru că astfel de rochii în tonuri puternice sunt deja piese dominante. Sunt dominante ca nuanță.

Vezi mai multe rochii colorate de firmă!

Sunt dominante pentru că tonurile tari sunt pe suprafețe mari (rochia este o piesă dominantă, mai ales dacă este lungă). Și mai pot fi dominante și dacă sunt realizate din țesături și texturi strălucitoare. Pentru toate aceste variante, vezi cum porți rochiile de seară în tonuri intense!

Rochiile colorate sunt piese dominante, dar asta nu înseamnă că trebuie să le porți cu accesorii ”fade”

Felul cum porți rochiile de seară în tonuri intense contează, tocmai pentru că nu este loc de greșeală. Este important să știi cum echilibrezi ținutele de seară colorate. Și asta pentru că rezultatul poate varia, din punct de vedere vizual, de la dezastruos, Kitsch până la ”look sorcovă” sau dimpotrivă, la extrema ”fad”, șters, prea puțin!

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cum obții o ținută echilibrată când porți rochii colorate? Pe scurt, la alegerea accesoriilor, a genții (plic sau clutch), a pantofilor sau sandalelor, la alegerea bijuteriilor, coafurii sau machiajului, contribuie și celelalte elemente din rochia ta.

Vezi mai multe rochii de seară colorate și din materiale prețioase

Dacă porți rochii din materiale colorate, cu alte inserții de texturi sau cu elemente de croială dominante, cu atât mai mult e recomandat să nu exagerezi cu accesorizarea! La fel și dacă alegi rochii colorate din texturi deosebite (materiale cu irizații metalice, dantelă, voal, catifea, paiete, texturi strălucitoare, cu glitter sau pietre aplicate!)

Descoperă cum porți rochiile de seară în tonuri intense pentru ținute echilibrate

Cum obții o ținută echilibrată când porți rochii colorate, roșii, turcoaz, albastre, smarald, oranj sau galbene? În cazul în care alegi piese vestimentare ce domină ținuta, ai nevoie de o accesorizare ”deșteaptă”.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Cum porți rochiile de seară în tonuri intense? Ce pantofi, bijuterii, accesorii, clutch, ce coafură și ce make-up să alegi în completarea unei rochii într-o nuanță aprinsă? Iată cum să echilibrezi ținutele de seară colorate!

Vezi sugestii de ținute de Valentine's Day cu rochii roșii de seară

  • Dacă alegi rochii colorate cu croială minimalistă, alege un stil effortless și un singur accesoriu dominant. Cum porți rochiile de seară în tonuri intense, minimal? Alege pantofii în ton cu rochia sau nude, completează cu un clutch metalic și alege coafura și machiajul cât mai simple dar bine realizate!
  • Dacă alegi rochii colorate, cu detalii opulente de croi (volane, decupaje, pliuri, pliseuri, încrețituri, mâneci deosebite, spate gol, peplum), alege un echilibru de accesorii!
    Nu alege accesoriile și bijuteriile monotone sau nude, în ideea de a lăsa rochia să strălucească! Cum echilibrezi ținutele de seară colorate, cu croială deosebită? Accesoriile nu trebuie să dispară, ci să susțină o astfel de rochie! Mergi pe sandale cu pietre sau cu model interesant, un clutch-box și o singură bijuterie prețioasă (masivă sau fină).
  • Dacă alegi rochii intens colorate care sunt și din texturi strălucitoare sau cu aplicații, broderii, cristale, franjuri, pietre etc., tocmai ai ales cea mai vizibilă variantă de outfit!
    Cum obții o ținută echilibrată când porți rochii colorate, din materiale lucioase sau strălucitoare? Mergi pe încălțăminte metalică, în ton cu rochia sau complementar. Cel mai bine funcționează argintiu sau auriu.
    Poți purta și sandale nude, cu condiția să alegi un clutch bogat, decorat, opulent. Alege o coafură cu părul prins și un make-up natural, cu un singur accent (fie ochii, fie buzele!).

Oricum ar fi, nu te lăsa intimidată de o alegerea puternică, îndrăzneață, curajoasă! Dimpotrivă, experimentează, îndrăznețe!

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Acum că știi cum porți rochiile de seară în tonuri intense, joacă-te! Fii creativă!

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru - autor Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri