Intitulata "Patchwork, Pattern&Prints" colectia de toamna-iarna Burberry Prorsum, prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Londra, reflecta stilul boho si relaxat ce domina acest sezon.

La birou, opteaza pentru modele elegante, din piele cu toc auriu cu check-ul embosat. Le poti purta cu pantaloni skinny, camasa si sacou pentru un look de office. In weekend, le poti purta cu o rochie lejera, mizand pe aspectul versatil al botinelor. La o intalnire de business, poti mixa o fusta pencil cu o bluza din matase si poti accesoriza tinuta cu botine decupate in fata, cu detalii brogue, ce combina pielea cu pielea intoarsa.

Ghetele din piele intoarsa cu aspect western, se potrivesc la pantaloni din denim, dar si la rochii colorate cu print-uri florale. Pentru cele ce adora check-ul britanic, exista modele comode de ghete care imbina esteticul cu functionalul ce dau o nota de lux discret unei tinute casual. Le gasesti pe toate in flagshipstore-ul Burberry din strada Luterana nr.4. Combinatiile vestimentare sunt nelimitate, asa ca alege modele care te reprezinta, dar sunt, in acelasi timp, si moderne!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri