12:09, 17 Septembrie 2015 publicat în Moda 89 share-uri

Designerul Dorin Negrau duce colectia „QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” pentru vara 2016 la New York Fashion Week. Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!

La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau prezinta la Londra o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Dorin Negrau revine din nou in atentia iubitorilor de moda cu o noua colectie. „QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru NYFW, valorificand la fel ca de fiecare data motivele traditionale din Transilvania in portul contemporan. Colectia designerului roman va fi prezentata pe data de 17 septembrie la NYFW. La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau prezinta la Londra, pe 19 septembrie, o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Citeste si:
TOMMY HILFIGER FACE URMĂTORII PAȘI SPRE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR...
TOMMY HILFIGER FACE URMĂTORII...

Dorin Negrau - Fall 2015

Dorin Negrau - Fall 2015

Citeste si:
Farmec lansează vârful inovației sale pe segmentul antirid și o...
Farmec lansează vârful...

Dorin Negrau - Fall 2015

Dorin Negrau - Fall 2015

Pentru vara lui 2016, designerul pune in scena povestea frumoasa si romantioasa din satele romanesti, in care femeia ocupa un loc primordial pentru societate.


Pentru Dorin Negrau, fiecare femeie este o regina care se identifica usor in colectia sa bogata in broderii manuale si pliseuri ample, vaporoase, perfecte pentru o vara romantica si seducatoare. Farmecul si seductia florilor de trandafir va insoti prin mirosul lor intreaga colectie.

„QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” este o colectie eclectica moderna si contemporana care readuce in atentie elemente traditionale romanesti pe o coloana sonora la fel de surprinzatoare. Designerul Dorin Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei.

La New York Fashion Week, alaturi de Dorin Negrau, vor mai avea colectii nume mari ale modei internationale precum: Calvin Klein, Helen Yarmak si Meskita.

In luna februarie a acestui an, designerul Dorin Negrau a facut furori in cadrul Mercedes-Benz New York Fashion Week Fall 2015 cu colecția "Brides'S - the story continues", inspirata din portul traditional românesc din Transilvania.

Sabotii romanesti prezenti la New York in cadrul prezentarii lui Dorin Negra:

Mineli Boutique, unul din cele mai iubite branduri de incaltaminte de catre vedetele din Romania face parte din proiectul designerului Dorin Negrau care este prezent pana pe 17 septembrie la Saptamana Modei de la New York. Doua modele de saboti pentru femei, apartinand trendului primavara-vara 2016, realizati din blana si puf, cu tenta exclusivista, specifica marilor festivaluri de moda ale lumii vor completa tinutele designerului Dorin Negrau.

„A fost interesant si frumos sa lucram impreuna cu Dorin Negrau pentru Festivalul de Moda de la New York. In afara de aceste modele create special pentru colectia lui Dorin, noi vom mai scoate pe piata si alte 4-5 produse adaptate la cerintele pietei publicului larg din Romania”, a declarat Ionut Glavan, unul dintre cei doi creatori ai brandului respectiv. (Foto: Mineli Boutique)

Creatiile lui Dorin Negrau le gasiti si pe www.dorinnegrau.com si

shop online www.negrau-shop.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri