Va veti indragosti de tinutele de toamna prezentate! Colectia Monsoon toamna/ iarna 2015 - 2016 este absolut superba, un melanj fermecator de tricoturi, cardigane, denim si materiale delicate. Va puteti inspira din ea!

Descoperiti in noua colectie pentru toamna 2015 de la Monsoon noile tendinte ale toamnei. Aruncati o privire peste lookbook-ul Monsoon si va veti indragosti de tinutele de toamna prezentate. Colectia Monsoon toamna iarna 2015-2016 este absolut superba, un melanj fermecator de tricoturi, cardigane, denim si materiale delicate.

Imprimeurile sunt cele care dau viata si culoare colectiei, implicand ideea de abundenta si baroc light. Paleta cromatica este si ea adaptata toamnei: multe culori de pamant, mult maro roscat, bej, auriu si aramiu, rosu burgund, roz stins, albastru profund. Negrul este insa si el un lait motiv puternic, elegant.

Pardesiurile trei sferturi, cardiganul lejer, hainele de blana falsa de inspiratie mongola si paltoanele tip patura dau un aer cool si modern colectiei. Un element care poate aduce un plus de extravaganta unei tinute este vesta tip jiletca, cu imprimeuri minutioase si delicat lucrate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Credite foto: Monsoon/Accessorize; AW15 Lookbook


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri