7 Iulie 2015 publicat în Moda 88 share-uri

Intr-o zi de joi obisnuita pentru bucuresteni, in mijlocul traficului aglomerat si al trecatorilor grabiti, Bulevardul Magheru s-a transformat in catwalk pentru modelele care prezentau colectia STAR, a designerului Gina Cas. O rupere de ritm si o iesire din rutina, potrivite cu ritmul alert al Bucurestiului.

Magheru Catwalk este al doilea episod din seria fashion flashmob inceputa prin prezentarea „Black – Centrul Vechi Catwalk” si este modalitatea aleasa de Gina Cas pentru a-si prezenta linia vestimentara direct in fata oamenilor deveniti spectatori pe scena imaginara a bulevardelor, acolo unde pulseaza inima capitalei.

De ce a ales designerul sa isi prezinte colectia vestimentara in plin centrul orasului? Gina Cas vorbeste despre aceasta abordare a prezentarilor de moda : „Sursa de inspiratie a colectiei STAR este energia oraselor, a aglomerarilor urbane, iar Bucurestiul, cu tot ce are el – armonie, contradictie, energie si forme geometrice, este reprezentativ si cred ca este cea mai buna sursa de inspiratie”.

Ce va urma dupa „Magheru catwalk„ ? „O noua defilare intr-un loc reprezentativ pentru Bucuresti. Daca insa Magheru Catwalk a fost cumva traditionala, prin chiar locatia prezentarii, urmatoarea locatie se va apropia si mai mult de conceptul creatiei STAR, ca linie vestimentara dedicata artistilor. STAR este o colectie gandita pentru artisti si pentru oamenii de scena si a fost creata plecand de la ideea ca orasul este o imensa scena pe care defilam si in lumina reflectoarelor careia vrem sa fim. Colectia STAR propune un nou concept creativ: geometria, dispunerea asimetrica, distorsionarea formelor si alaturarea lor in compozitii noi, transpuse in creatii vestimentare care ofera artistilor un concept unitar prin stil, atitudine, linie”.

Nascuta in 1991, Gina Cas este masterand al Facultatii de Arte Decorative si Design, Sectia Moda, cu specializarea: Strategii de moda si costum. A semnat prezentarile individuale: „FunKshion Shape” by Gina Cas in club Finnish, colectia „ARRRMY“ by Gina Cas in Showroom Gina Cas, Flashmob-ul „Black“ by Gina Cas, in Centrul Vechi, Bucuresti si Flashmob-ul “Magheru Catwalk” pe Bulevardul Magheru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri