10 Decembrie 2014 publicat în Moda 2 share-uri

British Fashion Awards 2014 si London Evening Standard Theatre Awards au reunit pe covorul rosu o pleiada de celebritati care s-au intrecut in aparitii stralucitoare: rochii de seara glam si costume ultra-elegante ce reflecta stilul britanic!

Inovator si atipic, design-ul britanic surprinde de fiecare data prin eleganta absoluta si stil desavarsit, iar celebritatile il adopta fara sa stea pe ganduri. Doua dintre evenimentele cele mai importante ale saptamanii, British Fashion Awards 2014 si London Evening Standard Theatre Awards au reunit pe covorul rosu o pleiada de celebritati care s-au intrecut in aparitii stralucitoare: rochii de seara glam si costume ultra-elegante ce reflecta stilul britanic!

Top Modelul Naomi Campbell a fost una dintre cele mai “ravasitoare” aparitii la Premiile Industriei Modei Britanice care au avut loc la London Palladium, seara fiind gazduita de Christopher Bailey (Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry), impreuna cu Anna Wintour (redactor sef Vogue America) si Evgeny Lebedev. Cu aceasta ocazie Naomi a purtat o rochie din paiete aurii, foarte decoltata, creatie a casei de moda Burberry, accesorizata cu un guler de blana si sandale din piele de piton aurii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

O aparitie extravaganta, Cara Delevingne a fost castigatoarea titlului de Model al Anului. Ea a imbracat o rochie lunga si metalizata, de la Burberry care i-a creat o silueta perfecta. In varsta de 22 de ani, Cara a primit premiul de la sora sa Poppy, ambele fiind foarte emotionate pe scena.

Un alt model care ii calca Carei pe urme, Suki Waterhouse (actuala iubita a lui Bradley Cooper) a avut o aparitie foarte chic, intr-o tinuta albastra, diafana, din colectia de primavara-vara Burberry, “The Birds and the Bees”.

Albastrul deschis a fost nuanta preferata de Suki si la Premiile London Evening Standard Theatre, unde a optat pentru o creatie din dantela a renumitei casei de moda britanice.

Dantela a fost si materialul preferat al actritelor Anna Kendrick si Sienna Miller. Anna a ales o rochie de cocktail intr-o nuanta marina, iar Sienna a impresionat criticii de moda, printr-o rochie lunga Burberry, in nuante de lila si roz. Ea a venit insotita de logodnicul sau, Tom Sturridge.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri