Descrierea colectiei: O senzualitate rafinata decurge natural, fara ostentatie, din tinutele de toamna LaFemme aduse direct din capitala modei.

Cu o dulce melancolie dupa zilele luminoase ale verii, sezonul de toamna 2014 se anunta a fi de exceptie in moda, cu croieli si printuri pline de personalitate si sarm. Toamna LaFemme este o toamna a contrastelor, in care texturile sofisticate se imbina armonios cu liniile minimaliste, feminitatea transpare cu forta din tinutele de tip masculin, iar imprimeurile futuriste si insertiile chic elogiaza liniile trupului. O invitatie la eleganta si arta de a te imbraca.

Stilul 1 – Clasic e fantastic! tenta androgina, piesele clasice cu accesorii feminine si detalii neasteptate – garnituri din lac dantelat sau volane care bucura taliile, sunt nelipsite din de sezon. Fustele creion cu lungime medie se aseaza perfect pe liniile corpului, creand o silueta clasica si eleganta.

Stilul 2. Jachetele lejere, cu linii drepte, mixurile inedite de texturi – piele ecologica, imprimeuri de catifea si stralucirile metalice sporesc misterul feminin si atrag privirile. Bleumarinul este departe de a fi plictisitor sau monoton daca este insufletit de texturi interesante si atitudine feminina, se potriveste de minune langa culorile tari ale toamnei 2014.

Stlul 3.Easy to wear. Rochii casual din tricot fin,cu imprieuri fascinante,vesele potrivite pentru toate siluetele,rochii din materiale pretioase cu diverse insertii si accesorii.E o toamna plina de culoare,de senzualitate si LaFemme v-a pregatit o colectie de rochii absolut senzationale.

Stilul 4.Povestile devin realitate! Rochiile de seara LaFemme sunt fie romantice, diafane si fluide, in culori neutre, destinate doamnelor care iubesc natura si lumina si au o dispozitie blanda, diafana, sau dimpotriva – dramatice, cu jocuri de umbre si culori puternice in tonalitati de grena, albastru si verde combinate cu tesaturi somptuoase de dantele sau satin plin, pentru femei cu personalitati intense si misterioase. Din colectie nu lipseste eterna rochie neagra,LBD.

Ce trebuie sa faci? Sa intri cu un singur click in magazinul online cu haine de dama LaFemme.ro si vei descoperi o lume magica a modei si o colectie superba.Te asteptam cu drag online.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri