Camasa din denim, care paruse uitata si abandonata in moda anilor '80, sparge acum barierele timpului si prinde din nou viata in tendintele toamnei 2014, fiind declarata must have-ul momentului.

Comunicat de presa

Si, daca ai dubii asupra modului in care o poti strecura in garderoba ta, iti sugeram cateva idei cu adevarat stylish de a o purta in acest sezon, numai de la Takko!

Camasa din denim: Look stylish

Vrei sa fii cu adevarat o aparitie in tendinte? Prinde curaj si asorteaza-ti camasa din denim la... denim, indiferent de ce piese vestimentare alegi – pantaloni sau fusta - in completarea acesteia intr-un outfit. In acest sezon, tinutele all denim fac legea in moda strazii si nu numai.

Camasa din denim: Look office

Camasa din denim ofera o doza crescuta de versatilitate in tinutele pentru birou, indiferent daca ai un stil elegant sau casual. O poti asorta usor la o pereche de jeansi colorati, tip pana, pentru a obtine o tinuta relaxata, sau ii poti oferi un accent business in combinatie cu o pereche de pantaloni eleganti, drepti sau evazati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta

Camasa din denim: Look grunge

Integreaza camasa din denim in stilul grunge, purtand-o deschisa la nasturi sau legand-o neglijent in jurul taliei. Asorteaz-o cu un top simplu, alb sau negru, pe dedesubt, cu o pereche de jeansi scurti, prespalati si taiati, si cu o pereche de bocanci.

Camasa din denim: Look feminin

Cine spune ca nu poti purta camasa din denim in tinutele pentru un party glam sau extravagant. Asorteaza camasa cu o fusta scurta sau trei sferturi cu paiete si cu pantofi sau sandale cu toc si vei obtine look-ul feminin, dar modern pe care vrei sa-l impui la un astfel de eveniment.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri