5 Septembrie 2014 publicat în Moda 17 share-uri

Dorin Negrau prezinta colectia S/S 2015, Duality, in cadrul Fashion Week- New York, ce va incepe pe 4 septembrie.

Dorin Negrau va prezenta pe 11 septembrie- 12 PM, THE PAVILION, LINCOLN CENTER , colectia spring/summer 2015, “Duality”, in cadrul calendarului oficial Mercedes- Benz Fashion Week, de la New York ce va incepe pe 4 septembrie.

vezi Facebook Dorin Negraru

Inspirat din dualitatea mitului vampirului Dracula, designerul Dorin Negrau, nascut in Transilvania, propune o colectie fascinanta, in care jocul elementelor masculin versus feminin ne poartaa intr-o lume contemporana, a eternei intrebari privind dualitatea semenilor nostri.

Conceptul colectiei reuseste sa surprinda misterul dualitatii fiecaruia dintre noi, al sexualitatii noastre, al dorintelor noastre ascunse, al nevoii de reincarnare spirituala din seva locului de origini.

Suprapuneri de materiale neconventionale, dezintegrari de materiale, transparente, sexualitate sunt cateva dintre elementele vampiro- eclectice din colectia S/S 2015.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Si de aceasta data, colectia designerului isi regaseste sursa de inspiratie in costumul traditional romanesc, realizat cu maiestrie si dibacie, de bunica designerului, intr- un moment crucial al vietii ei, cand isi jelea fratele disparut pe frontul de lupta din Rusia.

Designerul Dorin Negrau isi sustine colectia valorificand si tehnica broderiei manuale, realizata de femeia de la tara, din Romania.

Din respect pentru poporul american, avand in vedere semnificatia zilei de 11 septembrie, designerul roman isi va aduce omagiul pentru victimele atentatelor de la 11 septembrie, prin stilizarea insemnelor romanesti de doliu traditional, in colectia S/S 2015.

Designerul roman isi adora originile transilvanene si aceasta isi gaseste ecou in spiritul liber si eclectic, prezent de fiecare data, in colectiile sale, inspirate din traditionalul romanesc.

Îți doresc timp… Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare
  • Cu ocazia prezentarii colectiei Duality S/S15, in cadrul Mercedes- Benz Fashion Week de la NY, designerul Dorin Negrau va fi sustinut de brandul MAC COSMETICS, pentru crearea make-up-ului.

Senior Artist-ul MAC- Fatima Thomas va crea look-uri in tendinte, care vor sustine conceptul colectiei.
De 30 de ani, M.A.C. isi afirma abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 200 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, Paris si New York.
 

MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea designerilor de moda, prin colaborari si proiecte speciale cu acestia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri