31 Martie 2014 publicat în Moda 37 share-uri

Orice designer si casa de moda isi doreste sa creeze o piesa vestimentara care sa treaca peste barierele timpului si sa se transforme intr-o piesa iconica, nemuritoare care sa ateste statutul unei persoane! Un articol vestimentar fara varsta, trench-ul Burberry se bucura si astazi de aceasi popularitate ca in urma cu o suta de ani, cand a fost imaginat de Thomas Burberry, odata cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardina.

Comunicat de presa

“Piesa forte” a prezentarilor de moda Burberry, trench-ul este reinterpretat, an de an in colectiile feminine, masculine si de copii prin materiale revolutionare si detalii “chic”, fapt ce a contribuit la succesul brand-ului.

Daca anul trecut, am admirat trench-uri metalizate, in nuante tari, trench-uri transparente din cauciuc sau trench-uri in nuante degrade, anul acesta celebra piesa vestimentara a devenit romantica. In colectia Prorsum de primavara-vara 2014, intitulata “English Rose”, materiale precum casmirul, satinul si dantela, nuante pastelate si aplicatii stralucitoare si extravagante, din pietre mari au contribuit la permanenta reinventare a trench-ului.

Desigur, tot trench-ul clasic ramane la mare cautare, fiind preferatul vedetelor internationale, precum: David Beckham, Kristen Stewart, Emma Stone, Amanda Seyfried, Jessica Chastain, Jennifer Aniston, Keira Knightley, Kirsten Dunst, Rachel Bilson, Emma Watson, Zooey Deschanel, Sienna Miller, Margot Robbie, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Alexander Skarsgard, will.i.am, Ryan Seacrest sau Tom Hardy care il poarta aproape obsesiv, atat pe strada, in tinutele de zi cu zi, cat si la evenimente publice la tinute elegante de “red carpet”.

Trench-ul clasic este disponibil numeroase culori (bej, galben, rosu, negru, albastru, grej), are zece nasturi dispusi pe doua randuri, este captusit cu imprimeu cadrilat, manufacturat exclusiv in Marea Britanie si disponibil in Romania in flag-ship-ul din strada Luterana, nr 4 si in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

Viziteaza Galeria foto de mai jos: Colectia primavara-vara 2014 Burberry


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri