Primavara este momentul potrivit pentru o “renastere vestimentara”. Acum putem scoate “la plimbare” accesoriile vesele, din materiale naturale, in culori vii, cu imprimeuri indraznete ce ne pot insenina ziua. Unul dintre cele mai importante trend-uri din aceasta primavara este cel floral, iar acesta se aplica si in cazul incaltamintei sport.

Poti integra si tu in garderoba ta tenisi cu modele florale (disponibili in magazinul V Generation din Afi Palace Cotroceni), purtandu-i, atat la o tinuta casual compusa din skinny jeans, tricou si sacou lejer, cat si la un outfit feminin, compus dintr-o rochie cu dungi si un trench bej.

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forta globala in industria de action sport. Brand-ul este preferatul skaterilor, snowboarderilor si practicantilor de BMX, din intreaga lume in privinta incaltamintei, imbracamintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare casual. Este vorba despre acei oameni indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa sfarame lanturile conventiei, prin sfidarea normelor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri