Lunatico - o colectie ce iti taie rasuflarea

12:10, 16 Octombrie 2013 publicat în Moda38 share-uri

Conflictul coloristic redat arhitectural pe o silueta venusiana in care tonuri florale brodate sunt compuse si recompuse in nuante nesfarsite pe o paleta neagra din matase.

Comunicat de presa

Colectia Lunatico a designerului Rozalia Bot se axeaza pe 15 tinute. Fiecare ansamblu vestimentar prezina un dialog intre texturi. Un parodox ce reuneste forme si culori intr-un contrast magistral. Conflictul coloristic redat arhitectural pe o silueta venusiana in care tonuri florale brodate sunt compuse si recompuse in nuante nesfarsite pe o paleta neagra din matase.

Citeste si:
Alerta de fashion: Top 7 accesorii de păr must-have pentru...
Alerta de fashion: Top 7...

Creatiile semnate Rozalia Bot (www.rozaliabot.com) se axeaza pe o paleta cromatica in tonuri calde ce se reunesc intr-un singur punct focal, broderia florala multicolora.

Femeia imaginata de Rozalia Bot pentru anul 2013-2014 este o femeie pasionala careia nu ii este teama sa-si afiseze feminitatea. Femeia spaniola din zona Valenciei, un personaj ce emana esenta feminitatii prin excelenta. Misterioasa, seducatoare, puternica, stilata, dar si vesela, toate in acelasi timp. Femeia ce domina planul terestru prin pasiunea afisata firesc, prin opulenta transformata in eleganta. Conversia simplitatii la complexitate studiata.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Colectia Lunatico surprinde o reintoarcere la valori si mestesuguri stravechi redate intr-o forma actuala. Broderia florala realizata manual din fir de matase fara interventie tehnologica, iar tesaturile folosite sunt fibre naturale, in principal matase.

Rozalia Bot propune tinute senzuale, simpliste si in acelasi timp sofisticate. Inspirate de o viziune a frumosului capturat in detalii si de frumusetea subtila a naturii prin broderia cu flori multicolore, creatiile semnate Rozalia Bot combina linii simple, fluide, cu structuri complexe, arhitecturale.

Pozele de campanie au fost realizate la Sibiu, in colaborare cu Alin Galatescu – art director, fotograf Vali Barbulescu, model Delia Tudose.

Descopera piesele colectiei in Galeria LUNATICO de mai jos.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri