30 August 2013 publicat în Moda 2 share-uri

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea mai noua colectie – New Dandies – inspirata din cultura britanica a secolului al XVIII-lea.

Cerceii de tip candelabru cu insertii de metal si cristale, sau cei supradimensionati in forma de lacrima sunt piesele de rezistenta ale acestei colectii, intrand perfect in ton cu colierele masive multicolore si cu bratarile din metal cu insertii vintage.

In ceea ce priveste gentile, modelele propuse de designerii Meli Melo Paris sunt extravagante, cu forme geometrice sau cu motive tip mozaic. De asemenea, tot in acest sezon, se poarta atat pielea lucioasa, blana multicolora, cat si cataramele solide.

Esarfele din noua colectie sunt si ele un must-have al sezonului. Textilele cu imprimeuri florale sau cu diverse motive regale, in culori puternice, cat si matasea cu imprimeuri geometrice, ajuta la crearea unui outfit de efect.



New Dandies aduce in atentia clientelor si o gama de curele de cu imprimeuri multicolore, metalice sau de tip animal print, care nu pot lipsi din garderoba niciunei impatimite de fashion.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in cele 41 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, incepand cu 1 septembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri