30 August 2013 publicat în Moda 2 share-uri

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea mai noua colectie – New Dandies – inspirata din cultura britanica a secolului al XVIII-lea.

Comunicat de presa

Bijuteriile si accesoriile noii linii propun clientelor contraste de culori tari precum violetul, verdele si potocaliul, imprimeuri indraznete, precum si insertii din cristal, metal sau lana.

„Eleganta si extravaganta Angliei secolului al XVIII-lea ne-a ajutat sa cream un stil aparte, capabil sa scoata din anonimat orice tinuta. De la culorile si formele folosite, pana la texturi si imprimeuri, fiecare element al colectiei New Dandies va putea oferi clientelor un aer vintage, dar in acelasi timp plin de eleganta si stil. ”, a declarat Oana Lazar, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

Aceasta a subliniat ca New Dandies se adreseaza, in mod special, femeilor cu personalitate, care nu se tem sa iasa in evidenta, sa socheze cu bijuteriile si accesoriile pe care le poarta, intraznind sa suprapuna in mod inedit si surprinzator culori si texturi diferite in acelasi outfit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

New Dandies propune inele cu un design aparte, realizate din materiale deosebite, precum rasina sau cristalele stratificate, ce pun accent pe efectele supradimensionale si pe imprimeurile de tip mozaic. De asemenea, la rafturi vor putea fi gasite si inele cu forme orbitale, pline de culoare si stralucire. Detaliile din cristal si din piatra amintesc de atmosfera distinsa a modernismului, oferindu-le clientelor un look de efect in toamna acestui an.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri