10 Ianuarie 2013 publicat în Moda 94 share-uri

Intreaga colectie are in vedere femeia de peste 35 de ani, femeia care stie ce vrea din punct de vedere vestimentar si vrea o tinuta care sa degaje incredere in sine, feminitate si rafinament.

Caracterul atemporal si aerul “clasic” al colectiei sunt date de anumite coordonate ce tin de culoare, material, linii si taieturi. Calitatea este cea care primeaza atunci cand vine vorba de eleganta si de aceea se pune pret pe ea. Iar verdelui ii sta intotdeauna minunat in combinatie cu galben.

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite

Fustele si rochiile creion nu se demodeaza niciodata si sunt alegerea perfecta a femeii constienta de propria senzualitate. O doamna stie ca, rotunde sau in V, decolteurile finute nu dezvaluie si nu ascund niciodata mai mult decat trebuie. Albul-ivory este diafan atunci cand este asociat materialelor stravezii, semitransparente.

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite

Materialele sunt senzuale si somptuoase, ici pe colo cu accente glamour pentru o eleganta extrema, puse in valoare de taieturi perfecte ce alungesc silueta si o pun in valoare. Culorile puternice, puternic ancorate in imprimeuri, inspira modernitate, dar si un aer aristocratic, luxuriant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite

Fie accesorizate cu un clutch in acelesi ton cu rochie, fie cu o blanita pe post de bolero, rochiile creponate nu trec neobservate in minunata colectie Minuet Petite.

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri