10 Ianuarie 2013 publicat în Moda 94 share-uri

Intreaga colectie are in vedere femeia de peste 35 de ani, femeia care stie ce vrea din punct de vedere vestimentar si vrea o tinuta care sa degaje incredere in sine, feminitate si rafinament.

Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Minuet Petite este o superba si feminina colectie easy-to-wear ce mizeaza pe eleganta si rafinamentul feminin. Intreaga colectie are in vedere femeia moderna de peste 35 de ani, femeia care stie ce vrea din punct de vedere vestimentar si vrea o tinuta care sa degaje incredere in sine, feminitate si rafinament. La unele palete de culori ne asteptam pentru un sezon rece (gri, alb, negru, cafeniu deschis sau bej, bleumarin), insa altele precum accentele de rosu (rosu Bordeaux, rosu tangerine), turcoazul, verdele, movul-violet ne iau totalmente prin surprindere.

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite

Printurile se fac si ele remarcate prin originalitate, iar blana este un accesoriu ce confera un aer de extravaganta oricarei piese vestimentare, fie ca este o rochie, fie un clasic si cambrat palton de iarna. La polul opus, paltoanele in stilul anilor '60 se disting prin liniile drepte ale croielii si printr-o simplitate minimalista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite

Rochiile se evidentiaza prin bogatia sau simplitatea printurilor, unele florale, altele grafice, altele vegetale, altele mergand inspre artistic si opulenta. In functie de circumstantele in care sunt purtate, bolero-ul drept (vezi poza 1), puloverul lung (vezi foto jos), boleroul-sacou sau sacoul -jacheta (vezi pagina 2) se preteaza minunat unei rochii midi.

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite

Un aspect important pe care designerii colectiei Minuet Petite tin sa-l sublinieze este acela ca poti arata seducatoare si distinsa si intr-o tinuta casual, in diversele imprejurari ale vietii de zi cu zi.

Foto: Autumn Winter 12 Minuet Petite


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri