19 Septembrie 2012 publicat în Moda 25 share-uri

Sunt 3 tendinte mari si interesante pe care le propun specialistii La Redoute pentru aceasta toamna-iarna: Noblesse quotidienne, Ethnic remix, Chic rock. Te invitam sa le descoperi pe fiecare in parte exemplificate prin foto cu tinute de toamna/iarna:

CHIC ROCK

Spiritul rock, regasit de altfel de cateva sezoane pe podiumurile modei, invaluie si toamna-iarna 2012-2013, insa intr-o maniera mult mai rafinata si puternic amprentata de feminitate. Look-ul este epurat astfel de elementele punk-grunge si de accentele pe alocuri stranii cuprinse in imprimeuri si este purtat inspre o zona mult mai stilata, insa nu mai putin provocatoare si senzuala.

Pielea, declinata in tonuri de visiniu, camel sau negru, incanta prin moliciune si prin senzorialitate, conturand armonios silueta sub forma rochiilor mini/midi, a fustelor conice, a jachetelor biker/trench-urilor sau prelingandu-se ca accent pe reverele si mansetele mantourilor din stofa de lana.

Pantalonii nu mai prezinta decupaje, rupturi sau elemente preluate din echipamentul motociclistilor, ci devin extrem de feminini, urmand indeaproape linia gambelor (skinny) si abordand o paleta consistenta de tonuri aurii si cupru. Voalurile negre se juxtapun intr-o euforie a transparentelor, starnind imaginatia si lasand loc misterului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Materiale: piele naturala si piele ecologica, voal, matase.

Culori: auriu, bronz, cupru, negru, maro, visiniu.

Informatii si foto oferite de specialistii La Redoute


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri