16 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 109 share-uri

Poporul Celtic avea o conexiune puternica cu natura si lumea animalelor. De aceea, Zodiacul Celtic reprezinta fiecare semn printr-un animal totemic.

Fluturele (30 septembrie – 27 octombrie)

O persoana extrem de sociabila, Fluturele din Zodiacul Celtic nu pierde niciodata legatura cu prietenii sai. Ii place sa viseze, sa-si exprime in mod liber ideile si convingerile si sa se sfatuiasca impreuna cu persoanele la care tine. Fluturii aduc mereu o stare de buna dispozitie datorita caracterului lot vesel si magnetic. Nu judeca oamenii inainte de a-i cunoaste.

Lupul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Lupul din Zodiacul Celtic are un puternic simt al raspunderii si face rareori compromisuri, insa este in acelasi timp un caracter neinfricat si curajos. Pentru persoanele la care tine nu se da niciodata inapoi de la nimic. Lupii au un caracter impecabil si sunt oameni onorabili. Vointa de fier ii ajuta sa ajunga departe si vor sustine o cauza doar atunci cand cred cu adevarat in ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Soimul (25 noiembrie – 23 decembrie)

In Zodiacul Celtic, persoanele nascute sub semnul Soimului sunt adeptele intelepciunii si tin intotdeauna sa isi impartaseasca cunostintele cu oamenii ce le inconjoara. Nativii acestui semn sunt filantropici si extrem de generosi, avand un simt al echilibrului demn de invidiat. Sunt deschisi la tot ceea ce este nou si raman integri in orice situatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri