12:01, 16 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle

Poporul Celtic avea o conexiune puternica cu natura si lumea animalelor. De aceea, Zodiacul Celtic reprezinta fiecare semn printr-un animal totemic.

Fluturele (30 septembrie – 27 octombrie)

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...

O persoana extrem de sociabila, Fluturele din Zodiacul Celtic nu pierde niciodata legatura cu prietenii sai. Ii place sa viseze, sa-si exprime in mod liber ideile si convingerile si sa se sfatuiasca impreuna cu persoanele la care tine. Fluturii aduc mereu o stare de buna dispozitie datorita caracterului lot vesel si magnetic. Nu judeca oamenii inainte de a-i cunoaste.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Lupul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Lupul din Zodiacul Celtic are un puternic simt al raspunderii si face rareori compromisuri, insa este in acelasi timp un caracter neinfricat si curajos. Pentru persoanele la care tine nu se da niciodata inapoi de la nimic. Lupii au un caracter impecabil si sunt oameni onorabili. Vointa de fier ii ajuta sa ajunga departe si vor sustine o cauza doar atunci cand cred cu adevarat in ea.

Soimul (25 noiembrie – 23 decembrie)

In Zodiacul Celtic, persoanele nascute sub semnul Soimului sunt adeptele intelepciunii si tin intotdeauna sa isi impartaseasca cunostintele cu oamenii ce le inconjoara. Nativii acestui semn sunt filantropici si extrem de generosi, avand un simt al echilibrului demn de invidiat. Sunt deschisi la tot ceea ce este nou si raman integri in orice situatie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri