12:01, 16 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle

Poporul Celtic avea o conexiune puternica cu natura si lumea animalelor. De aceea, Zodiacul Celtic reprezinta fiecare semn printr-un animal totemic.

Cerbul (24 decembrie – 20 ianuarie)

In Zodiacul Celtic, persoanele reprezentate de Cerb au idealuri si aspiratii inalte. Ele nu pot fi abatute de la calea lor si sunt firi rabdatoare si perseverente ce isi savureaza triumful. In momentele cand ceilalti au renuntat de mult, Cerbii isi fac drum printre obstacole. Sunt caractere mandre si nobile. Ei cred in suprematia adevarului.

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...

Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Agera la minte si spirituala, Pisica din Zodiacul Celtic poseda si ceea ce noi numim un “al saselea simt”. Are o viziune unica asupra lumii, este inovatoare, foarte creativa si poate chiar soca uneori prin simtul ei artistic. De asemenea, poseda si o latura sensibila extrem de dezvoltata, fiind, din nastere, o fire umanitara. Desi pare uneori cu “nasul pe sus”, veti observa ca are doar intentii bune.

Vipera (18 februarie – 17 martie)

Nativii din Zodiacul Celtic nascuti sub semnul Viperei sunt curiosi din fire si se intreaba mereu cum functioneaza Universul si oamenii care ii inconjoara. Sunt, de asemenea, comunicatori innascuti si pot fi extrem de persuasivi daca isi doresc. Firi spontane si imprevizibile, sunt destul de flexibili, insa pot fi extrem de incapatanati in momentul in care sunt obligati sa faca un anumit lucru.

Vulpea (18 martie – 14 aprilie)

In Zodiacul Celtic, nativii din semnul Vulpii sunt niste persoane ce poseda o forta de nestapanit. Nu sunt absolut deloc rusinosi si va pot purta in aventuri nebanuite. Extrem de energici si curajosi, au un spirit rebel. Sunt povestitori foarte talentati deoarece isi transforma propriile experiente in pilde. Fideli, sunt cei mai buni prieteni pe care cineva si-i poate face.

Taurul (15 aprilie – 12 mai)

Puternic, iubitor si stabil – asa este Taurul din Zodiacul Celtic. El este cel mai bun umar pe care sa plangi atunci cand esti necajit si un extraordinar sfatuitor, mai ales la capitolul relatii. Deoarece acesti nativi sunt foarte intuitivi, pot fi perceputi ca niste persoane emotionale. Stiu cum sa pastreze un secret si sunt demni de incredere in orice moment.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri