4 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Venus, planeta iubirii, influenteaza zodia noastra in dragoste, facandu-ne sa avem fiecare o viziune unica asupra relatiilor. Care este caracterul tau venusian in functie de zodia sub care esti nascut?

Caracterul venusian al Berbecului

Nativii din Berbec se indragostesc usor si sunt fiinte impulsive. Din aceasta cauza, caracterul lor venusian poate fi atras de de numeroase tipuri de personalitate. Ei se plictisesc destul de repede si isi pot pierde interesul in partener la fel de usor cum l-au castigat. Sunt persoane extrem de afectuoase. Atunci cand este ranit, un Berbec nu va renunta la principiile lui doar de dragul unei relatii. Cand se cupleaza cu suflete mai sfioase, nativii din aceasta zodie devin coplesitori. Pentru ei, o relatie in care au parte si de mici tensiuni este buna fiindca le stimuleaza interesul.

Caracterul venusian al Taurului

Caracterul venusian al Taurului este extrem de complex. Nativul din aceasta zodie este o persoana careia ii place sa fie mangaiata si rasfatata dar, la randul sau, sa ofere extrem de multa afectiune. Acest lucru atrage cu sine si dorinta de a avea o relatie stabila. Taurii sunt devotati, respecta pe cel ce le este alaturi, sunt romantici si au o personalitate senzuala. Daca doriti sa castigati inima acestui semn al zodiacului trebuie sa fiti rabdatori si sa lasati lucrurile sa curga natural, sa va deschideti sufletul si sa fiti sinceri. Cu siguranta nu veti regreta nicio clipa!

Caracterul venusian al Gemenilor

Desi nu sunt extraordinar de sentimentali, nativii din zodia Gemeni isi doresc alaturi o persoana cu care sa imparta aceleasi idei si valori si cu care sa aiba o legatura profunda. Pentru ei, o conversatie interesanta este cea mai buna forma de preludiu. Fiindca sunt firi sociabile, cine va dori sa aiba o relatie cu ei va trebui sa imparta cu acestia interesul pentru oameni si comunicare. Ca si iubiti, Gemenii sunt copilarosi si poseda un sarm greu de trecut cu vederea. De asemenea, sunt o companie foarte placuta, dar si spontana.

Caracterul venusian al Racului

Zodia Rac are un caracter venusian intuitiv, gata oricand sa descopere personalitatea si sentimentele oamenilor care o intereseaza. Acestor nativi le place sa aiba grija de cei dragi, lucru linistitor sau, dimpotriva, intimidant, in functie de cum reactioneaza eventualul lor partener la aceasta trasatura a lor. Desi nu sunt intotdeauna constienti de carisma pe care o poseda, cei din zodia Rac sunt extrem de atragatori pentru sexul opus. Racii au tendinta sa fie prudenti in relatii pentru a se proteja.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri