Din secretele civilizatiilor: Horoscopul Celtic si cele 13 zodii totemice

12:01, 16 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle

Poporul Celtic avea o conexiune puternica cu natura si lumea animalelor. De aceea, Zodiacul Celtic reprezinta fiecare semn printr-un animal totemic.

Calutul de mare (13 mai – 9 iunie)

Citeste si:
Cauți un uscător rufe? Ai luat în calcul mașina de spălat cu uscător?
Cauți un uscător rufe? Ai...

Calutul de mare din Zodiacul Celtic este un caracter flexibil si plin de resurse. Nativii din aceasta zodie sunt inteligenti si au o memorie extraordinara. Sunt greu de urmarit deoarece sunt energici si ofera mai multe informatii in acelasi timp. Se adapteaza usor la orice mediu datorita carismei pe care o poseda si ofera afectiune din plin persoanelor dragi!

Citeste si:
Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat?
Testul Originilor Divine: Ce...

Pitulicea (10 iunie – 7 iulie)

In Zodiacul Celtic, Pitulicea este asociata cu starea de bine. Persoanele din acest semn sunt mereu cu zambetul pe buze si aduc prospetime in cercul lor de prieteni. De asemenea, ele sunt motivate si lucreaza foarte bine in conditii de stres. Au integritate morala si un acut simt al raspunderii. Pitulicea cauta neincetat echilibrul in viata.

Calul (8 iulie – 4 august)

Exuberant, expansiv si puternic, Calul din Zodiacul Celtic este o fire competitiva, si pe buna dreptate. Nu numai ca este talentat, dar poseda si increderea de care are nevoie pentru a reusi. Caii sunt aparitii de exceptie, au un sarm de invidiat si sunt extrem de sociabili. Sar imediat in ajutorul celor dragi si au potential de conducator.

Somonul (5 august – 1 septembrie)

In Zodiacul Celtic, Somonul este o fire plina de inspiratie, de viziune, cu o perspectiva visatoare. Poseda o intuitie iesita din comun, insa nu se lauda deloc cu acest lucru. Nativii nascuti sub acest semn devin artisti, poeti sau vizionari. Profunzimea de care dau dovada ii face sa devina introspecti, insa numai asa isi pot pastra capacitatea de a vedea lumea cu alti ochi. Au idei stralucite si unice.

Lebada (2 septembrie – 29 septembrie)

Caracter evoluat din punct de vedere spiritual si foarte elocventa in exprimare, Lebada din Zodiacul Celtic vede frumusetea acolo unde altii nu o pot percepe. In relatii, ea este extrem de pasionala si sincera. Atenta la detalii si plina de idei bune, ea stie cum sa duca la capat cu succes orice isi propune. Este receptiva la nou, organizata, are bun gust si o perspectiva inedita de a vedea lucrurile.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri