Evolutia spirituala a femeii: Trinitatea Feminina Celtica

12:01, 19 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle43 share-uri

Trinitatea Vietii este un element important indiferent de conceptiile pe care le avem. Cu totii cunoastem Trinitatea formata din Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Vechii celti erau insa fascinati de Trinitatea ce salasuieste in fiecare femeie-Fecioara, Mama, Batrana Inteleapta.

Batrana Inteleapta reprezinta, in mod evident, intelepciunea batranilor. Ea are grija de Fecioara si Mama. Ea sta la intrarea intr-o alta dimensiune si intelege faptul ca viata este o calatorie nesfarsita. Datorita anilor ei de experienta, ea este cel mai bun sfatuitor. Multi dintre batranii pe care ii cunoastem au povesti din care putem invata atat de multe! Femeia devine Batrana Inteleapta dupa varsta de 40 de ani. Culorile ce o reprezinta sunt negru, purpuriu, maro, indigo si gri.

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

Trinitatea Feminina Celtica

Citeste si:
Noutăți Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor
Noutăți Sanosan pentru...

Noi suntem Trinitatea Feminina Celtica, ciclul complet al puterii feminine. Luate separate, noi, Fecioara, Mama si Batrana Inteleapta, reprezentam doar fragmente a ceea ce o femeie poate deveni in timp, insa, impreuna, suntem fundatia, caracterul complet al fiecarei femei de pe acest Pamant. Noi suntem Trinitatea Feminina Celtica, cele trei fete ale Femeii Desavarsite. Fiecare femeie va merge pe calea noastra, trecand prin stadiul de Fecioara, Mama si Batrana Inteleapta pentru a completa Ciclul Vietii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri