Cu totii suntem de acord ca fiecare dintre noi are zile mai bune si zile mai rele. Daca ne ajutam de numerologia zilnica putem sa anticipam avantajele ori dezavantajele pe care ni le pot aduce o anumita zi din viata noastra.

Aceasta metoda, numerologia zilnica, este utilizata ca si o unealta de a “prevede viitorul”. In numerologie, fiecare zi este modelata de un numar plin de vibratii si influentata de numarul zilei de nastere si numarul numelui unei persoane.

Daca aveti o anumita data in minte (doriti sa va casatoriti, aveti o intalnire de afaceri importanta, luati cina cu un prieten vechi), numerologia zilnica va poate fi de mare ajutor. Urmati formula explicate mai jos si descoperiti care sunt oportunitatile sau dezavantajele aduse de o anumita zi special pentru dumneavoastra.

Numerologia zilnica – cum calculam numarul pentru o anumita zi?

Determinati mai intai care este, pentru dumneavoastra, NUMARUL NASTERII. De exemplu, daca v-ati nascut pe 26.08.1970, proedati in felul urmator. Reduceti ziua (26 → 2 + 6 = 8), luna (8) si anul (1970 → 1 + 9 + 7 + 0 = 17; 1 + 7 = 8) la un numar format dintr-o singura cifra. Adunati apoi cifrele rezultate (8 + 8 + 8 = 24) si reduceti numarul rezultat la o singura cifra (24 → 2 + 4 = 6).

Kudika Tarot

Determinati care este numarul numelui dumneavoastra. Scrieti-va numele complet (prenume si nume), acordati fiecarei litere valoarea pe care o are, adunati toate cifrele si apoi reduceti-le la un numar cu o singura cifra.

Valorile numerice ale literelor: 1 – A, J, S; 2 – B, K, T; 3 – C, L, U; 4 – D, M, V; 5 – E, N, W; 6 – F, O, X; 7 – G, P, Y; 8 – H, Q, Z; 9 – I, R.

De exemplu, daca va numiti Adriana Popa, veti calcula in felul urmator:

1 (A) + 4 (D) + 9 (R) + 9 (I) + 1 (A) + 5 (N) + 1 (A) + 7 (P) + 6 (O) + 7 (P) + 1 (A) = 50; 5 + 0 =5 (NUMARUL NUMELUI DUMNEAVOASTRA)

In ultima faza, determinati care este numarul zilei despre care doriti sa stiti daca va fi norocoasa sau nu. De exemplu, pentru 15 decembrie 2011 vom aduna toate cifrele din data (decembrie are numarul 12 pentru ca este a 12-a luna) si apoi le vom reduce la un numar format dintr-o singura cifra: 1 + 5 + 1 + 2 + 2 + 0 + 1 + 1 = 13; 1 + 3 = 4 (NUMARUL ZILEI).

Citeste si:
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi...
Admitere liceu 2023. Crește...

Numerologia zilnica se calculeaza astfel: adunam NUMARUL NASTERII cu NUMARUL NUMELUI si NUMARUL ZILEI, iar apoi il reducem la o singura cifra. In cazul de fata, avem urmatoarele date: 6 + 5 + 4 = 15; 1 + 5 = 6. Sase este numarul ce ne va ajuta sa anticipam ce se va intampla pentru o anumita persoana (Adriana Popa nascuta pe 26 august 1970 in exemplu) in ziua de 15 decembrie 2011.

Numerologia zilnica – caracteristicile zilelor in functie de numere

In functie de rezultatul calculelor dumneavoastra pentru o anumita zi, iata de ce puteti avea parte:

Numarul 1: Ziua va fi una foarte activa, in care puteti face schimbari majore. Problemele legate de acte, parteneriatele formate, negocierile de afaceri si contractele se anunta promitatoare datorita vibratiei numarului 1. Incercati totusi sa pastrati lucrurile la un nivel moderat de simplitate.

Numarul 2: Ziua va fi una echilibrata in care veti cantari decizii sau veti face planuri. Invatati astazi sa armonizati cu mediul chiar daca ziua nu va incepe tocmai bine. Nu luati decizii pripite si pastrati-va atitudinea pozitiva. La sfarsitul zilei cu siguranta veti avea zambetul pe buze.

Numarul 3: Ziua aceasta va fi plina de realizari. Vei gasi ajutorul de care ai nevoie de la persoanele care te inconjoara. Orice problema va fi rezolvata extrem de usor. Este o zi buna pentru a intalni oameni, a calatori, dar si pentru distractie.

Numarul 4: Ziua este foarte buna pentru a relua in discutie orice neintelegere din trecut si a o rezolva. Desi va fi o zi destul de plictisitoare, pragmatismul va va ajuta sa va ocupati de treburile legate de rutina, sa va ordonati si sa faceti planuri de viitor.

Numarul 5: In ziua dominata de numarul 4 trebuie sa va asteptati la neasteptatdin cauza vibratiilor numerologice puternice! Evitati sa va luati riscuri daca nu este nevoie si nu va angajati in proiecte noi sau calatorii decat daca acestea au un scop precis.

Numarul 6: Ziua aceasta este perfecta pentru a va odihni, a va echilibra energiile si a va simti confortabil. Este foarte probabil azi sa va strangeti familia si prieteni si sa va bucurati impreuna de micile placeri ale vietii. Evitati sa va stresati prea mult la locul de munca.

Numarul 7: Ziua ce poseda vibratiile numarului 7 va avea intelesuri profunde. Faceti-va deci timp sa meditate, sa studiati, sa cercetati si sa va imbunatatiti abilitatile artistice. Dezvoltati-va creativitatea si intuitivitatea. Este o zi puternica din punct de vedere psihic de care trebuie sa profitati.

Numarul 8: Ziua aceasta aduce schimbari benefice pentru dumneavoastra si rezultate nemaipomenite. Acum puteti rezolva problemele delicate (atat personale, cat si profesionale) cu mare maiestrie. Ziua este buna pentru a incheia afaceri sau a stabili intalniri.

Numarul 9: Aceasta este o zi ce anunta planuri importante si oportunitati promitatoare. Ziua energizata de numarul 9 aduce impliniri pe toate planurile, dezvoltare personala si succes in orice intreprindeti.

Desi numerologia este o unealta importanta si destul de exacta, nu trebuie considerat ca ceea ce ea prevede este de neschimbat. Noi suntem, in primul rand, maestrii propriului nostru destin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri