13 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 138 share-uri

Chiar si in secolul XXI, populatia autohtona din Australia a reusit sa isi pastreze datinile si traditiile. Foarte important pentru ea este Zodiacul Aborigenilor ce isi are radacinile in vechile credinte ale triburilor.

Caracteristici: In zodiacul aborigenilor, nativul Koala este o persoana romantica si sensibila cu o imaginatie incredibil de bogata. Deoarece simti in mod intuitiv ceea ce oamenii din jurul tau isi doresc, vei avea succes nu numai in relatiile interpersonale, ci si in cariera. Esti un om de incredere, prudent, care se gandeste de doua ori inainte de a lua o decizie. Stii instinctiv ce sa alegi in viata si ai abilitatea innascuta de a crea legaturi de prietenie care sa dureze o viata intreaga. Acestea sunt vitale pentru fericirea ta.

Daca te-ai nascut in luna August, esti CROCODIL

Caracteristici: Mandru, pasional, ambitios, onorabil – asa este Crocodilul in zodiacul aborigenilor. Posezi un caracter marinimos si reusesti sa gasesti entuziasm si aventura in tot ceea ce intreprinzi. Ierti usor si ii fascinezi pe cei din jur cu sarmul pe care il posezi. Trebuie sa fii grijuliu in legatura cu prieteniile pe care le legi, dar si cu viata sentimentala deoarece, din cauza faptului ca cedezi usor in fata oamenilor, acestia pot profita de tine si te pot rani.

Daca te-ai nascut in luna Septembrie, esti SOPARLA

Caracteristici: In zodiacul aborigenilor, ca si nativ sub semnul Soparlei, esti o fire careia ii place sa fie organizata, disciplinata si corecta. Din cauza impulsivitatii tale, esti o persoana vulnerabila la stres si poti aparea in fata celorlalti ca fiind un pic ipohondra. Cel mai mare defect al tau este lipsa increderii in propriile forte. De obicei iti controlezi emotiile foarte bine si nu permiti sa te lasi dusa de val. Ar trebui sa devii mai flexibila, rabdatoare si toleranta.

Daca te-ai nascut in luna Octombrie, esti EMU

Caracteristici: Persoana Emu din zodiacul aborigenilor este rafinata, intuitiva, artistica si iubeste frumusetea si eleganta. Ai abilitatea de a intelege intuitiv tot ceea ce se desfasoara in jurul tau si mereu iti dai silinta sa ai o judecata impartiala. Totusi, cand ai o atitudine negativa, compari, critici si ai tendinta chiar sa barfesti. Fiind o fire extrem de analitica, ai tendinta sa devii indecisa. Chiar daca ai foarte multi prieteni, majoritatea emotiilor si a trairilor interioare le tii numai pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri