13 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 138 share-uri

Chiar si in secolul XXI, populatia autohtona din Australia a reusit sa isi pastreze datinile si traditiile. Foarte important pentru ea este Zodiacul Aborigenilor ce isi are radacinile in vechile credinte ale triburilor.

Daca te-ai nascut in luna Aprilie, esti LUP MARSUPIAL

Caracteristici: Daca in zodiacul aborigenilor esti reprezentat de Lupul Marsupial, inseamna ca esti o fire independenta ce prefera sa isi puna amprenta asupra lucrurilor pe care le face. Posezi o latura creativa iesita din comun. Esti o persoana destul de schimbatoare si din aceasta cauza rutina zilnica te plictiseste. Ai nevoie constant de inovatii pentru a-ti pastra entuziasmul. Atunci cand te atasezi de o persoana devii extrem de tandra si romantica. Nu vei accepta insa niciodata posesivitatea sau limitarile din partea celui iubit.

Daca te-ai nascut in luna Mai, esti WOMBAT

Caracteristici: In zodiacul aborigenilor, nativul din Wombat este o persoana pozitiva, puternica psihic, practica si determinata care nu va lua niciodata decizii pripite. Cu o fire atat de organizata nu este de mirare ca vrei sa te simti mereu in siguranta. De aceea, familia este foarte importanta pentru tine. Totusi, de multe ori esti posesiv sau prea protectiv fata de persoanele dragi. Ai o atitudine destul de inflexibila si poti fi usor dezamagit atunci cand nu iti atingi obiectivele sau dorintele nu ti se indeplinesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Daca te-ai nascut in luna Iunie, esti ORNITORINC

Caracteristici: Desi ai o individualitate foarte bine conturata, zodiacul aborigenilor te descrie ca fiind o fire usor nevrotica, nelinistita si introvertita. Important este sa incerci sa devii mai flexibil, caci altfel risti sa ratezi multe oportunitati ce iti apar in cale, dar si sa pierzi persoane dragi. Exista momente cand te transformi intr-o persoana entuziasta. De obicei esti indecis si nu poti sa tragi o linie clara intre prietenie si iubire. Cheia pentru a avea succes in viata este reconstruirea increderii in sine si puterea de a lua decizii.

Daca te-ai nascut in luna Iulie, esti KOALA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri