10 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Cand am vazut prima data Iubirea, cautam altceva, ca mai intotdeauna. Si bine mi-a fost cand mi-a fost dat sa o vad: era acolo, retrasa printre multe creatii faine, dar stralucea, avea o lumina aparte.

Sare din tabloul emotia parca, te atrage sa te uiti mai atent si sa vrei sa vezi unde e Iubirea asta acolo, in toata explozia colorilor. Ei bine, va dau un pont, va deschid fereastra prin care am vazut eu cerul acestui tabloul: centrala pentru mine e soarele luminos din dreapta compozitiei care-ti absoarbe privirea, invaluindu-ti ochii intr-un suras sagalnic ce e clar, iti spune ca va urma un secret si ca trebuie sa fii atent sa-l descoperi in structura compozitiei. Dar nu te speria, faptul ca ti-a facut cu ochiul, inseamna ca stie ca te poti descurca cu descoperirea anticului mister.

Liniile albastrului demiurg te trag inapoi, nu insa pentru a te pierde de Soare ci doar pentru a-ti arata calea. Nu de alta, dar merita sa te bucuri si de calatorie caci asa de frumos iti astern culorile in cale viata pe aici incat chiar e pacat sa refuzi :). Si-ti rasare astfel in fata o tusa verticala de culoare, care... parca seamana cu cea din extrema stanga, cea de mai din spate... Hmm, interesant, oare ce ar putea sa fie, ce sa-nsemne... Gata, am gasit, doua siluete, un el si o ea, care se vad, la distanta dar totusi, se vad, se pot privi si-si pot banui zambetele. Si ce mai culoare are el, si ce culoare are ea, un turcoaz arab si cu nuante calde de matase. Ce frumos s-au intalnit nu-i asa? ;)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Dar ... ia uitati-va in fata, taman acum vine greul, fiecare are un perete de trecut, si dupa culoare e a celuilalt. Parca fiecare ar trebui sa treaca prin viata celuilalt pentru a-l vedea si intelege mai bine. Si cu toate ca este greu, amandoi stiu bine ca altfel nu se vor putea reintalni. Caci liniile compozitiei spun limpede ca-n palma: cararile lor care la inceput pareau paralele, lasandu-i sa creada ca doar atat o fost si ca fiecare va trai cu amintirea unei clipe de destin, in suflet... ei bine aceste linii le uneste soarele, caci in ciuda zidurilor care le pun oprelisti celor doi, toate converg catre un punct comun care sta pitit pana amu.

Pana si culorile-zid, privite de sus, arata acest lucru. Pesemne ca nici ele nu se credeau mari obstacole, ci doar probe de incredere. Parca le si vad razand cu soarele rozaliu de acest mic complot romantic. Se si vede ca in spatele Soarelui, nu mai e decat un singur drum, trasat de cutitul pictorului, de-a latul zidurilor de zvonuri si fum marin, drum ce surade la randul lui, de bucuria ce-o va oferi indragostitilor, dupa adevarata lor reintalnire. Atunci, de abia atunci se vor recunoaste si vor rade ca-ntr-un vis de vara, pe replica unui citat celebru „ Nu m-ai fii cautat daca nu m-ai fii gasit deja in inima ta!

13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri