Mitologia legata de zeite este inradacinata adanc in subconstientul nostru si influenteaza relatiile pe care le avem cu sexul opus. In tine ce zeita salasuieste: Hera, Afrodita, Artemis sau Atena?

Totusi, Hera era recunoscuta pentru gelozia fata de celelalte zeita pe care le considera competitorii ei. Daca zeita aceasta iti domina psihicul, esti tipul de femeie care prefera sa renunte la prietene pentru a petrece majoritatea timpului cu sufletul pereche.

 

Afrodita, zeita iubirii

 

Zeita Afrodita, a carei stea norocoasa este Steaua Marii, s-a nascut din conflictul cosmic dintre Cronos si Uranus si a aparut radiand pe o perna din spuma marii, alaturi de fratele ei Eros. Fiind cea mai pasionala dintre zeite, Afrodita este zeita iubirii, recunoscuta pentru puterile prin care atrage barbatii pe care ii doreste.

Daca esti dominata de zeita Afrodita, stii foarte bine cum sa fii romantica si sa atragi sufletul pereche spre tine, aprinzand continuu focul iubirii si punandu-ti in valoare frumusetea irezistibila. Tipul de femeie Afrodita vede in atractivitatea sa rezolvarea conflictelor si nu va ezita sa isi foloseasca “puterile magice” pentru a rezolva o neintelegere cu partenerul sau.

Afrodita a sedus multi barbati, insa in momentul in care a devenit iubita lui Adonis, cu totii au putut observa devotamentul ei. Aceasta zeita s-a dovedit a fi salvatorul lui, renuntand la tot ce avea pentru a putea intra in lumea lui Hades si a-l invia pe Adonis din Lumea celor Morti. Ea a crezut cu sinceritate in iubirea lor nemuritoare. Daca semeni cu zeita Afrodita, vei face tot ce iti sta in puteri pentru a-ti proteja sufletul pereche, ii vei da sfaturi atunci cand are nevoie de ele, il vei preveni atunci cand exista un pericol si il vei readuce pe calea cea buna atunci cand se indeparteaza. Vei merge pana la capatul pamantului pentru a fi cu el. Dragostea ta este centrul universului si fara ea viata nu are niciun scop.

 

Artemis, zeita sora

 

Zeita Artemis, Diana la romani, a fost cunoscuta pentru rolul sau ca protectoare a celor vulnerabili. Putea fi gasita oricand in padure la vanatoare alaturi de nimfele ei. La varsta de 3 ani i-a cerut tatalui sau, Zeus, 6 lucruri: sa traiasca fara a fi distrasa de iubire, un arc ca cel al fratelui ei, un costum de vanatoare, puterea de a aduce lumina in suflete, 60 de nimfe tinere care sa ii fie mereu alaturi si toti muntii din lume pentru a locui in ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri