12:11, 1 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 118 share-uri

O frantuzoaica este chic pentru ca stie cum sa fie naturala. O frantuzoaica este chic pentru ca stie cum sa se imbrace. O frantuzoaica este chic pentru ca stie de unde sa se imbrace. O frantuzoaica este chic pentru ca are atitudine. O frantuzoaica este chic pentru ca poseda un rafinament innascut. Si tu poti fii asa urmand niste pasi simpli!

Regula de aur numarul 1.

Cultiva-ti frumusetea naturala. O frantuzoaica din ziua de astazi stie sa aduca frumusetea naturala la stadiul de arta: foarte putin machiaj si un aspect proaspat, insa complex. Parul trebuie sa fie “dezordonat” (cea mai potrivita coafura de frantuzoaica este bretonul drept sau cocul de balerina, ambele “ravasite”) si de culoare inchisa. Cu cateva exceptii rare, parul blond inseamna strain sau nenatural. Fii foarte atenta, caci chiar daca infatisarea ta este aranjata in detaliu, trebuie sa para ca si cum ai aruncat ceva pe tine, ti-ai prins parul in graba si ai iesit pe usa – aratand totusi nemaipomenit! Pentru o inspiratie mai buna poti sa studiezi stilul lui Jane Birkin, Charlotte Gainsburg (fiica ei) sau Jean Seberg.

Citeste si:
Telemunca: 5 sfaturi esențiale pentru work from home 
Telemunca: 5 sfaturi...

Regula de aur numarul 2.

Nu te folosi prea mult de zambet. Ai fi surprinsa sa afli ca un zambet este o resursa destul de limitata pentru frantuzoaica moderna. Un zambet nu trebuie irosit pe cineva care nu il merita si de aceea nu face parte din interactiunile zilnice. Totusi, atunci cand foloseste un zambet la momentul potrivit, frantuzoaica stie ca acela va fi “arma ei mortala”. De retinut este faptul ca pentru o frantuzoaica, expresia faciala trebuie sa fie una placuta, dar destul de serioasa.

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...

Regula de aur numarul 3.

Adopta o atitudine “indiferenta”. Atunci cand cineva spune un lucru care tie, ca frantuzoaica in devenire, ti se pare deplasat sau gresit, nu obiecta in mod direct. Judecata pasiva este mult mai eficienta. Ca reactii poti sa ridici usor din sprancene, sa te uiti in jos si in parti pentru a vedea daca si celelalte persoane au observat afirmatia absurda. Mai mult, aceasta tactica este buna pentru a crea o legatura “nevazuta” cu o alta frantuzoaica “autentica” de la masa – care iti va returna acelasi tip de privire.

Regula de aur numarul 4.

Fii slaba. Dar nu doar slaba, ci finuta si eleganta in miscari. O mignona este perfecta pentru a deveni frantuzoaica. Tine minte ca in afara de mancarurile sanatoase si de modul unic de a lua masa, o frantuzoaica nu face nimic pentru a deveni slaba. Ea nu se duce la sala si de aceea este micuta si gingasa, nu musculoasa. O frantuzoaica trebuie sa aiba un corp de invidiat, insa inocent, elegant.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri