1 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 94 share-uri

O frantuzoaica este chic pentru ca stie cum sa fie naturala. O frantuzoaica este chic pentru ca stie cum sa se imbrace. O frantuzoaica este chic pentru ca stie de unde sa se imbrace. O frantuzoaica este chic pentru ca are atitudine. O frantuzoaica este chic pentru ca poseda un rafinament innascut. Si tu poti fii asa urmand niste pasi simpli!

Regula de aur numarul 5.

Fii moderata. Bineinteles ca de foarte multe ori, atunci cand iesi in oras, trebuie sa gusti mancaruri care nu sunt in dieta ta zilnica. Doua guri de foie gras nu au cum sa-ti faca rau. Iar daca le servesti impreuna cu un ceai, apa plata sau suc natural, cu atat mai bine. O pariziana stie intotdeauna sa se bucure de un deliciu culinar, insa cu masura.

Regula de aur numarul 6.

Nu bea prea mult. Comportamentul impecabil este cartea de vizita pentru o frantuzoaica chic. Sa arati cat de mult ai baut printr-un comportament dezordonat este inadmisibil. Plus ca alcoolul te poate face sa oferi zambete gratuite (vezi regula 2). In Paris, de exemplu, starea vizibila de betie este lasata in mana strainilor. O frantuzoaica isi pastreaza intotdeauna coerenta, pentru a nu isi pierde din farmec si din eleganta.

Regula de aur numarul 7.

Fumeaza. In loc sa mananci sau sa bei, poti pur si simplu sa fumezi. Desi daunator pentru sanatate, acest obicei este sexy, arde calorii si este acceptat din punct de vedere social la orice ora din zi sau din noapte. (Optiune alternative: daca nu ai obiceiul sa fumezi, lupta cu tarie impotriva acestuia. O frantuzoaica isi sustine intotdeauna principiile).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Regula de aur numarul 8.

Nu ramane fara partener. Nu exista frantuzoaica singura pentru ca eleganta ei si stilul chic atrag intotdeauna barbatii. Fa-ti un iubit, iesi la intalniri cu el si apoi, eventual, casatoreste-te.

Regula de aur numarul 9.

Adora un oras mare si aglomerat. Chiar daca probabil locuiesti intr-un oras destul de mare, trebuie sa vorbesti despre cat de mult ti-ar placea sa stai intr-o capitala europeana sau chiar intr-un oras de pe alt continent. Energia emanata de locurile unde sunt alti multi oameni chic iti da dorinta de a trai si tu intr-o buna zi acolo. Ca frantuzoaica, mereu vrei mai mult si mai bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri