1 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 2 share-uri

De cate ori nu ni s-a intamplat sa ne trezim dimineata, sa ne petrecem minute in sir in fata oglinzii si parul sa refuze cu obstinatie sa stea? Sau de cate ori nu ne-am uitat cu invidie la parul stralucitor al colegei de serviciu, intrebandu-ne care i-or fi trucurile?

Sa fim serioase, de cate ori nu ni s-a intamplat sa ne trezim dimineata, sa ne petrecem minute in sir in fata oglinzii si parul sa refuze cu obstinatie sa stea? Sau de cate ori nu ne-am uitat cu invidie la parul stralucitor al colegei de serviciu, intrebandu-ne care i-or fi trucurile si ce potiuni miraculoase o ascunde in dulapiorul din baie?


Daca si tu ai trecut prin aceleasi momente, e timpul pentru o schimbare radicala de look. Dar, ca sa te asiguri ca nu te supui unui experiment nefast, vezi mai intai cum ti-ar sta cu coafura si culoarea alese de tine.

Intra pe https://www.kudika.ro/hairstyle.html#coafor_minihelp, creeaza-ti o coafura inedita, salveaz-o, vezi cum iti sta si intra in concurs. Ai sansa sa castigi unul dintre zecile premii puse in joc de Pantene: 42 de sticle de Pantene Color Therapy, 42 de sticle de Balsam Pantene Color si 42 de sticle de 3 Minutes Treatment.


Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri